Celine Dion are cel mai bun răspuns pentru zvonurile privind viața ei amoroasă

Celine Dion vorbește deschis despre viața ei amoroasă, dar și despre toate zvonurile care au circulat în ultimii ani.

Celine Dion are cel mai bun răspuns pentru zvonurile privind viața ei amoroasă

Invitată în emisiunea Watch What Happens Live, Celine Dion a răspuns la întrebările puse de fani, chiar și la cele cu privire la viața ei amoroasă.

Întrebată dacă se gândește să se recăsătorească după decesul soțului ei, René Angélil, sau dacă are o relație nouă, Celine Dion a avut un răspuns perfect pentru fanul mult prea curios.

„Se presupunea că pui o singură întrebare. Nu merg la întâlniri. Nu am un iubit. Dar, asta nu înseamnă că nu voi mai găsi niciodată pe altcineva. Dacă se va întâmpla, ar fi extraordinar. Dacă nu se va întâmpla, ar fi extraordinar”, a spus Dion.

Mai mult decât atât, Celine Dion a declarat că încă mai este îndrăgostită de soțul ei care a decedat în 2016 la vârsta de 73 de ani. „Încă mai sunt îndrăgostită. Atunci când iubești pe cineva atât de mult, și eu mi-am trăit toată viața cu René, el încă este alături de mine. Îl văd în ochii copiilor mei în fiecare zi. Ador viața și sunt foarte norocoasă să am trei băieți minunați”.

Celine Dion i-a făcut și o promisiune gazdei emisiunii, Andy Cohen. „Dacă va exista cineva în viața mea, îți voi spune ție pentru că eu întotdeauna am fost o carte deschisă. Dacă acest lucru se va întâmpla, o să mă întorc în emisiunea ta și o să îți povestesc totul”.

Celine Dion a mai fost întrebată și de relația apropiată care există între ea și dansatorul ei, Pepe Munoz. „Nu mă miră zvonurile. Suntem foarte buni prieteni, suntem în show business, iar tabloidele și această industrie se potrivesc perfect. El este cel mai bun prieten al meu și ne distrăm foarte bine împreună. El este gay, nu este iubitul meu. Nu încerc să mă ascund, totul este normal. Dar ne ținem de mână! Și mergem la film și la restaurante. Toată lumea, calmați-vă!”

Citește și:
Concert Celine Dion la București – toate detaliile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video