Céline Dion, anunț în lacrimi pe Instagram din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Nu este pentru prima oară când Céline Dion e nevoită să își anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Céline Dion, anunț în lacrimi pe Instagram din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Céline Dion a anunțat vineri dimineață că e nevoită să își amâne din nou turneul european. Într-un clip video postat pe rețelele sociale, cântăreața în vârstă de 54 de ani a declarat că problemele de sănătate cu care se confruntă o împiedică să susțină concertele programate în acest an în Europa.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou. Prima dată a fost din cauza pandemiei, acum problemele mele de sănătate ne obligă să amânăm câteva concerte. Și, din nefericire, pe unele trebuie să le anulăm”, a spus Céline în înregistrarea video.

Aceasta a mai declarat și că starea sa de sănătate s-a ameliorat, însă că în continuare se confruntă cu spasme musculare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Vestea bună e că mă simt puțin mai bine… dar recuperarea este foarte înceată. Și e foarte frustrant. Știți că urmez un tratament, că iau medicamente, dar încă mă confrunt cu spasme și recuperarea durează mai mult timp decât am sperat”.

Trebuie să fiu în cea mai bună formă când sunt pe scenă. Sincer, de-abia aștept, dar încă nu sunt în punctul ăla. Și voiam să știți că îmi pare rău pentru aceste vești. Știu că ați așteptat foarte mult timp concertele astea și apreciez loialitatea voastră. Sunt convinsă că vi s-a luat de lucrurile astea. Și că v-ați săturat să așteptați atât. Dar tot ce vă pot spune e că fac tot ce îmi stă în putință ca să ajung la nivelul la care trebuie, ca să pot da 100% în timpul concertelor, pentru că asta e ceea ce meritați. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de iubire și de susținere pe care mi le trimiteți pe rețelele sociale. Înseamnă foarte mult pentru mine”, a concluzionat artista.

Céline Dion a susținut 52 de concerte din cadrul turneului său Courage până în martie 2020, atunci când a izbucnit pandemia. În luna ianuarie a acestui an, artista și-a anulat și turneul din America de Nord, tot din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Citește și:
Imaginea cu care Cristiano Ronaldo a emoționat o lume întreagă! Cum apare alături de fiica lui, la scurt timp după ce fratele geamăn al micuței a murit

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video