Celine Dion, primul mesaj transmis după o perioadă de absență

Celine Dion a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce și-a îngrijorat fanii cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă.

Celine Dion, primul mesaj transmis după o perioadă de absență

Celine Dion și-a îngrijorat profund fanii în ultima perioadă. Artista a decis să își anuleze turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, însă nu a oferit la vremea respectivă prea multe explicații. Cu toate acestea, cântăreața a revenit în atenția fanilor săi și le-a transmis un mesaj, după o perioadă de absență.

Celine Dion, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Vedeta și-a amintit cu nostalgie de perioada în care marile sale hit-uri prindeau contur. Astfel, echipa artistei a postat pe pagina sa de Instagram un clip de la filmările unuia dintre cele mai importante videoclipuri din cariera sa.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Un alt clip din culise! Aruncă o privire la realizarea videoclipului oficial pentru #ANewDayHasCome. 20 de ani mai târziu, semnificația acestui cântec încă rezonează la fel de puternic ca întotdeauna! 🎥 ❤– Echipa Celine”, a fost mesajul pe care l-a transmis echipa vedetei pe Instagram.

Mesajul transmis de echipa cântăreței vine într-un moment în care fanii săi erau foarte îngrijorați pentru starea ei de sănătate. În urmă cu ceva timp, Celine Dion și-a anulat turneul său muzical și a spus că deși și-ar dori foarte mult să se reîntoarcă pe scenă, în aceste momente este mai importantă sănătatea ei.

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, a transmis Celine Dion atunci. 

Potrivit unor surse citate de revista australiană „Woman’s Day”, problemele de sănătate cu care se confruntă, de fapt, Celine Dion sunt destul de serioase. Ar fi vorba despre oboală autoimună, însă și tulburări psihice.

„Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă pentru publicația menționată anterior. „Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă. Faptul că e nevoită să stea doar în pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri.”

Citește și:
Jamie Lee Curtis, dezvăluiri despre nunta atipică a fiicei sale. Ce rol va avea celebra actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video