Cameron Diaz dezvăluie motivul pentru care nu s-ar mai întoarce la actorie prea curând

Cameron Diaz dezvăluie în sfârșit motivul pentru care „nu s-ar mai vedea” întorcându-se în industria filmului în viitorul apropiat.

Cameron Diaz dezvăluie motivul pentru care nu s-ar mai întoarce la actorie prea curând

Actrița Cameron Diaz ne dezvăluie în sfârșit care este motivul pentru care a luat o pauză atât de lungă în ceea ce privește industria filmului.

Într-un interviu cu Bruce Bozzi din 18 februarie, actrița în vârstă de 48 de ani a mărturisit că „nu s-ar mai vedea” revenind în lumea Hollywood-ului, cel puțin deocamdată – dar nici nu exclude categoric posibilitatea unei reveniri. „Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee”, a glumit ea. „Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”

Pe lângă viața liniștită de familie, actrița Cameron Diaz explică și cum brandul său personal de vinuri reușește să o scoată din rutină. „Avaline e cam singurul fel de muncă de zi cu zi în afară de a fi soție și mamă, lucruri care de altfel m-au făcut și să mă simt cu adevărat… împlinită.”

Din ianuarie anul trecut, Diaz și soțul ei, Benji Madden, au o fetiță pe nume Raddix. Chiar dacă cei doi au decis să o țină pe micuță departe de ochii presei, Cameron nu s-a sfiit să împartă cu publicul bucuria pe care micuța le-a adus-o: „E raiul pe Pământ, Jimmy”, i-a spus ea în iulie gazdei emisiunii The Tonight Show, Jimmy Fallon, vorbind despre cum fiica ei crește „atât de repede” și cum înțelege mai bine de ce prietenii care aveau deja copii o sfătuiau să prețuiască aceste momente. „Efectiv fiecare zi trece extrem de repede… iar ea nu mai e același bebeluș ca ieri”, a continuat Diaz. „Dar e atât de plăcut să iei parte la acest proces de creștere. E uimitor. E cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată mie și lui Benj. Suntem atât de fericiți.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Benji Madden și Cameron Diaz s-au căsătorit în 2015 printr-o ceremonie restrânsă în casa ei din Beverly Hills. „Să mă mărit cu el a fost cel mai bun lucru care mi se putea întămpla”, mărturisea ea într-un interviu pentru InStyle. „Soțul meu e cel mai tare. E cea mai bună ființă pe lume, și cel mai bun partener. Căsnicia e cu siguranță grea, și înseamnă mult de muncă.”

Citește și:
Cum arată și ce mai face Katey Sagal, actrița care a jucat-o pe Peggy în „Familia Bundy'?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video