Britney Spears a dezvăluit pentru prima dată motivul pentru care s-a tuns la zero în 2007

Documentarul „Britney Spears - Breaking Point” dezvăluie motivul neobișnuit pentru care Britney Spears a ales să se tundă la zero

Britney Spears a dezvăluit pentru prima dată motivul pentru care s-a tuns la zero în 2007

Deși a trecut mult timp de la gestul extrem la care Britney Spears a apelat în 2007, până de curând nu a fost dezvăluit și motivul care a determinat-o pe artista să se tundă la zero.

Documentarul Britney Spears – Breaking Point dezvăluie însă noi informații. Emily Wynee-Hughes, una dintre anagajatele salonului Body and Soul Tattoo, a povestit că Spears a decis să se tundă pentru a evita ca altcineva să îi mai atingă părul.

„Am observat că nu mai avea păr. Îmi aduc aminte că am întrebat-o: de ce te-ai tuns la zero?' Iar răspunsul artistei a șocat pe toată lumea.

„Pur și simplu nu vreau ca cineva să îmi atingă capul. Nu vreau ca cineva să îmi atingă părul. M-am săturat ca oamenii să îmi atingă părul.'

După această conversație, Britney a cerut să îi fie tatuate pe corp o cruce și buzele unei femei.

Incidentul a avut loc după ce cântăreața a fugit de la centrul de dezintoxicare în care era internată. Se pare că Britney i-ar fi cerut fostului său soț, Kevin, să își vadă copiii, însă acesta ar fi refuzat. Iar acest lucru ar fi determinat-o pe Britney să meargă la un salon din Los Angeles și să ceară să fie tunsă la zero. Cum hairstylistul a încercat să o convingă pe Spears că nu e o idee bună, cântăreața a decis să se tundă singură.

Din acel moment, Britney s-a aflat sub tutela tatălui său, iar întreaga avere a acesteia, ce este estimată la peste 60 de milioane de dolari, este administrată de James Spears. Această tutelă a creat controverse în rândul fanilor lui Britney Spears, care cred că vedeta este manipulată și au lansat mișcarea #FreeBritney. Recent, avocatul lui Britney a declarat că artista se teme de tatăl său și că nu va mai cânta sau susține concerte cât timp acesta va continua să îi controleze cariera.

Citește și:
Britney face declarații despre controversatul documentar „Framing Britney Spears'

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video