Brad Pitt și-a cumpărat o casă în valoare de 40 de milioane de dolari

Casa, care se află în Carmel, California, a fost construită în 1918 de către arhitectul Charles Sumner Greene.

Brad Pitt și-a cumpărat o casă în valoare de 40 de milioane de dolari

Brad Pitt este noul proprietar al faimoasei case D. L. James. Proprietatea se află pe coasta Californiei, mai exact în orașul Carmel, și a fost construită în 1918 de către arhitectul Charles Sumner Greene. Acesta a proiectat locuința pe un teren ce i-a aparținut autorului Daniel Lewis James, după care a și numit proprietatea.

Din 1999, casa a fost deținută de Searock, o societate cu răspundere limitată, legată de Joe Ritchie și de soția sa, Sharon Ritchie. Cu toate că Joe a murit la începutul acestui an, proprietatea nu a fost niciodată scoasă la vânzare în mod oficial. Potrivit Daily Mail, Brad Pitt ar fi plătit pentru celebra casă 40 de milioane de dolari. Locuința, care se află la doar câțiva metri de ocean, a fost construită din granit, are ferestrele arcuite și un acoperiș în stil mediteraneean.

La începutul acestei luni, Brad Pitt a declarat că suferă de prosopagnosie, o tulburare neurologică rară, care se manifestă prin incapacitatea de a recunoaște fețele oamenilor. Adeseori, cei care se confruntă cu această tulburare nu își pot recunoaște nici măcar partenerii, rudele sau prietenii, fiind nevoiți să folosească diverse metode alternative pentru a-i distinge pe cei din jur. Cel mai adesea aceștia se ghidează după vocea, mersul sau coafura oamenilor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul în vârstă de 58 de ani a vorbit despre această afecțiune, mărturisind că nimeni nu crede că e o chestiune reală.

„Nimeni nu mă crede! Vreau să întâlnesc o altă persoană care suferă de prosopagnosie”, a declarat Pitt pentru publicația GQ.

Acesta a mai spus și că de multe ori, din cauza afecțiunii, oamenii cred despre el că este „distant, inaccesibil și absorbit de sine.” Actorul a vorbit pentru prima oară despre această boală în 2013, însă nu a fost niciodată diagnosticat în mod oficial.

„Mulți oameni mă urăsc fiindcă cred că nu îi respect. Din când în când, cineva îmi oferă un context, iar eu îi spun: „Mulțumesc că m-ai ajutat.” Dar tot îi enervez pe oameni”, declara în urmă cu nouă ani actorul pentru revista Esquire.

Citește și:
Amal Clooney, apariție elegantă alături de soțul ei în timpul unei întâlniri la Lacul Como

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video