Așteptarea a luat sfârșit! A fost anunțată data lansării episodului special din Friends

„Friends: The Reunion” va fi lansat pe 27 mai.

Așteptarea a luat sfârșit! A fost anunțată data lansării episodului special din Friends

Așteptarea a luat sfârșit! Actorii din serialul Friends au anunțat în urmă cu mai bine de un an că va avea loc o reuniune specială, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, filmările au tot fost amânate.

Ieri însă, a fost făcut anunțul mult așteptat. Friends: The Reunion va fi lansat pe 27 mai, pe platforma de streaming HBO Max. BBC anunță că filmările au avut loc luna trecută și că în episodul special îi vom putem urmări pe cei șase actori, pe care i-am îndrăgit ani la rând: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross). Dar surprinzele nu se opresc aici. Pe lângă aceștia, iși vor face apariția și Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Tom Selleck (Richard), dar și Elliott Gould (Jack) și Christina Pickles(Judy).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Tot ieri a fost lansat și trailer-ul oficial al reuniunii, care s-a bucurat de un real succes pe rețelele sociale. Chiar și actrița Jennifer Aniston a distribuit trailerul pe contul său de Instagram, adăugând următoarea descriere: „Este oficial! #FriendsReunion va avea premiera pe 27 mai pe @HBOMax – am putea fi mai entuziasmați?!”.

Pe lângă personajele cu care deja ne-am obișnuit, se pare că vom avea parte și de câțiva invitați faimoși precum David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai, Tom Selleck și Justin Bieber. 

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

Citește și:
Modul inedit în care Matthew Perry a convins-o pe Julia Roberts să apară în serialul Friends

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video