Ashton Kutcher oferă noi detalii despre relația cu fosta soție, Demi Moore

Autobiografia lui Demi Moore a scos la iveală detalii neașteptate despre relația ei cu Ashton Kutcher, iar actorul a vorbit pentru prima dată despre fosta sa soție.

Ashton Kutcher oferă noi detalii despre relația cu fosta soție, Demi Moore

Ashton Kutcher a vorbit despre relația sa cu Demi Moore pentru prima dată de la apariția autobiografiei acesteia.

Actorul a vorbit cu Marc Maron în cadrul podcastului WTF despre stadiul relației cu fosta sa soție de care s-a despărțit în 2013. „Nu petrecem timp împreună. Știi. Este totul bine, dar nu petrecem timp împreună”, a spus Ashton, spunând că a făcut „un efort conștient pentru a menține legătura” cu fiicele lui Demi Moore. „Nu există răutate între noi”, a adăugat acesta.

Ashton Kutcher și Demi Moore s-au căsătorit în 2005 și au divorțat opt ani mai târziu. În 2019, Demi a publicat o autobiografie în care vorbește despre relația pe care a avut-o cu actorul, dezvăluind detalii surprinzătoare despre acesta. În carte, ea a povestit cum a acceptat să întrețină relații sexuale în trei doar pentru a-i face pe plac lui Ashton, dar și cum el a înșelat-o, chiar de două ori.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul nu a răspuns niciodată direct acestor afirmații făcute de Demi, însă în septembrie, când a apărut cartea, el a scris un mesaj pe Twitter: „Eram pe punctul de a publica un mesaj sarcastic. Apoi i-am văzut pe fiul, fiica și soția mea și l-am șters.”

În ciuda dezvăluirilor făcute de Demi Moore în „Inside Out”, Ashton Kutcher a rămas apropiat de fiicele actriței, Rumer, Scout și Tallulah Willis. „Le-am iubit și nu mă voi opri niciodată din a le iubi și a le respecta și a le onora, dorind totodată să aibă succes în orice își propun. În același timp, nu sunt tatăl lor. Niciodată nu am încercat să fiu tatăl lor. Întotdeauna l-am respectat pe Bruce (Willis) și cred că este un om incredibil și un bărbat minunat. Așadar dacă nu vor o legătură cu mine, nu o voi forța, însă ele o doresc și este minunat.”, a spus actorul.

Citește și:
Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Ashton Kutcher & Mila Kunis și infidelitatea actorului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video