Ariana Grande și logodnicul ei, Dalton Gomez, au oferit cadouri de sărbători copiilor internați în mai multe spitale

Ariana Grande și logodnicul ei, Dalton Gomez, le-au făcut o bucurie copiilor internați în mai multe spitale și le-au oferit cadouri cu ocazia sărbătorilor.

Ariana Grande și logodnicul ei, Dalton Gomez, au oferit cadouri de sărbători copiilor internați în mai multe spitale

Ariana Grande și logodnicul ei, Dalton Gomez, au trimis mai multe cadouri copiilor de la UCLA Mattel Children’s HospitalArtista în vârstă de 27 de ani și echipa ei au ales cadouri specifice fiecărei vârste pentru cei care sunt internați în campusurile spitalului din Westwood și Santa Monica, California.

Artista le-a oferit cadouri și pacienților din spitalele din Manchester. Potrivit E! News, Ariana Grande a trimis cadouri și vouchere Amazon copiilor de la Royal Manchester Children’s Hospital și Manchester Royal InfirmaryOrașul Manchester are o semnificație aparte pentru Ariana Grande de când au avut loc atacurile teroriste din 2017, chiar la un concert susținut de ea și în urma cărora 22 de persoane au murit și au fost rănite peste 500. Ulterior, Ariana a susținut un concert intitulat One Love Manchester.

Reprezentanții UCLA Mattel Children’s Hospital au împărtășit o serie de imagini cu unele dintre cadourile primite de pacienți, alături de un mesaj de mulțumire pentru Ariana Grande și logodnicul ei. „Ariana Grande și Dalton Gomez și-au trimis elfii pentru a-i bucura pe copii și familiile lor. Generozitatea lor a îndeplinit dorințele de pe listele de sărbători ale copiilor și livrarea cadourilor a venit însoțită de pizza și alte mâncăruri. Vă mulțumim Ariana Grande, Dalton și toți susținătorii noștri pentru sprijinul vostru în această perioadă a sărbătorilor.” Pe lângă aceste cadouri, Ariana și Dalton au atașat și câte o felicitare, pe care scrie: „Sărbători fericite! Cu dragoste, Ariana Grande și Dalton Gomez.”

Părinții care au copii internați în unitatea de terapie intensivă neonatală au primit și ei cadouri din partea artistei.

Acest gest făcut de Ariana Grande și Dalton Gomez vine la câteva zile după ce artista a anunțat că s-au logodit, după o relație de câteva luni. Încă din luna februarie a anului 2020 existau zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu, asta pentru că artista a fost surprinsă într-un bar din Northridge, California, în compania unui bărbat misterios, care se pare că ar fi fost chiar Dalton.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă a declarat pentru revista People că Ariana Grande și Dalton Gomez sunt într-o relație încă din luna ianuarie și și-au petrecut împreună perioada de carantină în Los Angeles, acolo unde locuiește artista. „Nu ar putea fi mai fericiți de atât, sunt atât de entuziasmați. Este un moment fericit pentru ei, iar părinții lor sunt încântați. El este băiatul pe care ea l-a căutat.”

O altă sursă a spus pentru ET că „cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt” și că „Dalton se străduiește să o facă fericită pe Ariana, fie cu gesturi mai mici, fie mai mari, iar ei îi place că este un adevărat gentleman.”

Citește și:
EXCLUSIV: Alexandra Ungureanu, o artistă completă cu un stil aparte, vorbește despre câștigarea show-ului Bravo ai Stil! Celebrities

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video