Anna Wintour ar avea o nouă relație – cu un actor celebru – după despărțirea de partenerul ei din ultimii 20 de ani

Viața amoroasă a celebrei Anna Wintour se află de câteva zile în atenția lumii întregi.

Anna Wintour ar avea o nouă relație – cu un actor celebru – după despărțirea de partenerul ei din ultimii 20 de ani

Anna Wintour s-a despărțit de partenerul său, Shelby Bryan, alături de care a avut o relație timp de 20 de ani, raportează presa internațională. Mai mult decât atât, se pare că Anna Wintour ar avea deja o nouă relație cu un cunoscut actor britanic.

Bărbatul alături de care Anna Wintour ar fi din nou fericită din punct de vedere amoros este celebrul actor britanic Bill Nighy, cunoscut pentru roluri din filme precum Love Actually, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Notes on a Scandal și seria Underworld.

Anna Wintour și Bill Nighy se cunosc de ani buni și încă din 2010 cei doi au fost surprinși împreună la diferite prezentări fashion, piese de teatru sau luând cina la restaurante din New York sau Londra.

O sursă a declarat presei, în luna ianuarie a acestui an, că Wintour și Nighy au luat cina la un restaurant din New York, iar Wintour „era mai fericită ca oricând, râdea și chiar la un moment dat a renunțat la celebrii ei ochelari de soare pentru a se bucura de compania actorului”.

În 2015, în cadrul unui interviu, Bill Nighy, în vârstă acum de 70 de ani, a fost întrebat de relația lui cu Anna Wintour. „Evident, nu am nimic de comentat despre asta. Sunt multe zvonuri despre mine și probabil și despre Anna Wintour”.

Potrivit publicației Page Six, Anna Wintour s-ar fi despărțit de partenerul său, afaceristul milionar Shelby Bryan, după ce aceștia au avut o relație timp de 20 de ani. Aceeași publicație, dar și altele, au mai raportat în trecut că faimoasa editoare a revistei Vogue USA și directoare artistică Conde Nast Anna Wintour s-ar fi despărțit de Bryan. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de multă vreme, fapt care a alimentat zvonurile privind o separare iminentă.

Citând surse anonime din apropierea cuplului, Page Six afirmă că nu este clar încă motivul pentru care Anna Wintour s-ar fi despărțit de Bryan, însă zvonurile, citate de aceeași publicație, susțin că acesta s-ar fi împăcat cu fosta sa soție, Katherine Bryan, al cărei soț, bancherul Damon Mezzacappa, a decedat în 2015. Tot pe surse publicația ar fi aflat, însă, că aceasta nu s-ar fi împăcat cu Bryan, care a renunțat la mariaj în 1999, atunci când a început o relație cu Anna Wintour. „Katherine și Shelby au copii împreună și sunt prieteni, asta e tot”. Iar faptul că Shelby Bryan s-a mutat înapoi în Texasul natal nu a făcut altceva decât să alimenteze confuzia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Un zvon că Anna Wintour s-ar fi despărțit de iubitul ei a mai circulat în 2013, dar nu s-a dovedit întemeiat. La vremea aceea, au fost raportate tensiuni în relație după ce s-a aflat că Shelby Bryan datora fiscului peste 1 milion de dolari în taxe.

Wintour a mai avut o relație de lungă durată cu fostul său soț, David Shaffer, cu care a avut doi copii, Bee și Charles.

Citește și:
Delia, mesaj dur pentru persoanele care se ocupă de imaginea artiștilor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video