Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături în Paris alături de copiii ei

Angelina Jolie și Shiloh, Zahara, Pax și Knox, patru dintre copiii acesteia, au fost fotografiați la cumpărături în Paris.

Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături în Paris alături de copiii ei

Angelina Jolie este o mamă implicată și își petrece majoritatea timpului în compania copiilor ei. Recent, actrița în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă la cumpărături în Paris, alături de patru dintre cei șase copii ai ei, Shiloh, Zahara, Pax și Knox.

Angelina Jolie purta un tricou alb, pantaloni bej și pantofi cu toc într-o nuanță similară. Shiloh era îmbrăcată cu un hanorac negru și pantaloni albi, în timp ce sora ei, Zahara, a ales o rochie. Pax avea un tricou alb, o cămașă cu carouri și pantaloni kaki, iar Knox a optat pentru o cămașă neagră și pantaloni gri.

Cei șase copii ai Angelinei sunt adesea văzuți alături de celebra lor mamă la cumpărături, iar asta pentru că actrița își dorește să le ofere o viață cât mai normală. „Angelina chiar încearcă să le facă viața cât mai normală. A merge la cumpărături împreună este o activitate de care atât ea, cât și copiii se bucură, și crede cu tărie că aceștia ar trebui să se bucure de toate experiențele pe care alți copii de vârsta lor le au. Nu vrea să îi crească într-o bulă”, a declarat o sursă apropiată pentru site-ul HollywoodLife.

Aceste imagini cu Angelina Jolie alături de copiii ei au apărut chiar în mijlocul procesului de custodie. Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta pentru a obține o custodie exclusivă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Relația dintre Angelina Jolie și copiii ei este una apropiată, după cum a confirmat actrița într-un interviu pentru Vogue, în cadrul căruia a povestit și despre provocările care pot apărea într-o familie care include membri ce provin din culturi foarte diferite. „Este important să te accepte și ei. Desigur, e important pentru orice mamă și pentru orice părinte. Dar e cu atât mai important atunci când ai copii adoptați. Și ei trebuie să te aleagă. Nu e doar familia părinților și ei fac parte din ea. Este familia noastră.”

Citește și:
Dakota Johnson și Chris Martin, surprinși în ipostaze romantice în vacanță în Spania

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video