Angelina Jolie, fotografiată din nou acasă la fostul soț, Jonny Lee Miller

Se preconizează oare o împăcare a fostului cuplu Angelina Jolie & Jonny Lee Miller?

Angelina Jolie, fotografiată din nou acasă la fostul soț, Jonny Lee Miller

Toată lumea este cu ochii pe Jennifer Lopez și Ben Affleck după apariția imaginilor cu ei din nou împreună, însă este posibil ca o altă împăcare a unui cuplu de vedete să țină în curând prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă.

Este vorba despre Angelina Jolie și fostul soț, Jonny Lee Miller. Ar putea Angelina Jolie și Jonny Lee Miller forma din nou un cuplu? E întrebarea pe care toată lumea și-a pus-o după ce actrița în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă zilele trecute părăsind apartamentul lui Jonny din New York. Jolie a fost văzută vineri seară intrând în clădirea în care locuiește actorul britanic, având în mână o sticlă de vin. Actrița a părăsit locuința lui Miller trei ore mai târziu.

La numai câteva zile distanță, iată că Angelina Jolie a fost din nou fotografiată ieșind din clădirea unde se află apartamentul lui Jonny Lee Miller. De această dată însă, ea nu a mai fost singură, ci însoțită de fiul ei Pax, în vârstă de 17 ani.

Potrivit surselor, Angelina și fiul ei au fost însoțiți de o gardă de corp până la intrarea în apartamentul actorului, acolo unde au stat puțin peste o oră.

Angelina Jolie a ajuns împreună cu cei șase copii ai săi în New York în urmă cu o săptămână pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Angelina și Jonny s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 25 de ani, în timp ce filmau împreună pelicula Hackers. S-au îndrăgostit, iar un an mai târziu, în 1996, s-au și căsătorit. Relația lor nu a durat însă prea mult, cei doi anunțându-și despărțirea în septembrie 1997. Cu toate acestea, divorțul s-a finalizat în 1999.

În ciuda despărțirii, cei doi au rămas extrem de apropiați, Angelina mărturisind că au avut o relație frumoasă și plină de iubire.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”, spunea în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În plus, într-un interviu acordat revistei B, Jolie a mărturisit că divorțul de Miller a fost probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată”.

După despărțire, amândoi au încercat să își refacă viața amoroasă. Angelina s-a căsătorit în 2000 cu actorul și producătorul Billy Bob Thornton, de care a divorțat însă trei ani mai târziu, în 2003. Apoi, din 2014 și până în 2016 a fost căsătorită cu Brad Pitt, alături de care are șase copii.

În ceea ce îl privește pe Miller, acesta a fost căsătorit cu actrița Michele Hicks timp de zece ani, până în 2018.

Citește și:
Angelina Jolie, declarații neașteptate despre viața ei sentimentală, la cinci ani de la divorțul de Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video