Actrița Alyssa Milano mărturisește că se luptă cu pierderea părului din cauza infecției cu noul coronavirus

„Vreau să știți că această boală nu este o glumă. Totul mă durea. Am crezut că o să mor”, a mărturisit Alyssa Milano, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Actrița Alyssa Milano mărturisește că se luptă cu pierderea părului din cauza infecției cu noul coronavirus

Alyssa Milano, cunoscută publicului pentrul rolul din serialul Charmed, a dezvăluit recent pe contul său de Instagram cum noul coronavirus i-a alterat starea de sănătate. Actrița a postat un video în care dezvăluia că a pierdut o cantitate impresionantă de păr ca urmare a infecției cu coronavirus. „M-am gândit să vă arăt ce poate face COVID-19 părului tău. Vă rog, luați-o în serios! #WearADamnMask #LongHauler”, a scris Alyssa.

În video, actrița își piaptănă părul proaspăt spălat preț de un minut. În numai câteva secunde, peria se umple de păr, iar până la finalul clipului, Alyssa strânge în mâna o cantitate considerabilă de fire căzute.

„O periere, aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19. Purtați blestemată aia de mască!”, a spus aceasta.

Într-un sondaj realizat de dr. Natalie Lambert de la Universitatea de Medicină din Indiana, din 1500 de persoane infectate cu coronavirus, peste 400 au afirmat că s-au confruntat cu pierderea părului, scrie site-ul People.

Pe lângă căderea părului, sâmbătă, actrița a vorbit și despre celelalte simptome pe care le-a experimentat ca urmare a infecției pe care a suferit-o. „Am fost extrem de bolnavă. Încă am multe simptome.  Aseară am simțit o durere puternică în piept. Am fost la Urgențe ca să mă asigur că nu e un cheag de sânge. Din fericire nu era”.

 

View this post on Instagram

 

Thought Id show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Alyssa s-a confruntat cu toate simptomele specifice noului coronavirus în luna martie, chiar dacă testele au arătat atunci un rezultat negativ. Recent, aceasta a refăcut analizele, de data aceasta alegând un test de anticorpi care i-a confirmat că a fost infectată cu virusul SARS-COV-2.

„Totul mă durea. Mi-am pierdut mirosul. Simțeam că un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să rețin mâncarea. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni. Eram amețită. Aveam o febră ușoară. Iar durerile de cap erau oribile”, a scris aceasta într-o postare pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Actrița îi încurajează pe oameni să se protejeze și le reamintește că infecția cu noul coronavirus este cât se poată de reală și de gravă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Vreau să știți că această boală nu este o glumă. Am crezut că o să mor. Vă rog să aveți grijă de voi. Vă rog spălați-vă pe mâini, purtați masca și respectați distanțarea socială. Nu vreau ca cineva să treacă prin ce am trecut eu”, a concluzionat Alyssa Milano.

Citește și:
Actorul Antonio Banderas a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video