Concurs SENSAI by Kanebo International

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga o masca de par intensiv reparatoare SENSAI by Kanebo International.

Cu totii avem o frumusete proprie unica, bazata pe mostenirea genetica si stilul de viata pe care il ducem. SENSAI respecta aceasta individualitate si este pregatit sa ajute la descoperirea propriei frumuseti.

Cunoscuta ca si ‘a doua piele’ datorita texturii catifelate si permeabilitatii minime, matasea este cea mai pretioasa fibra din lume. Printre toate matasurile , cea mai pretuita este o varietate rara, nativa din Japonia: matasea Koishimaru, ceea ce inseamna ‘comoara nepretuita’.

SENSAI a descoperit o putere speciala ascunsa in aceste fibre unice.

Combinind secretul pretioasei matasi Koishimaru cu cele mai avansate tehnologii in ingrijirea pielii, SENSAI a fost creat sa ajute pielea sa-si descopere frumusetea deplina. Servind fiecarei nevoi individuale a pielii, SENSAI te invita la o viata de frumusete infinita.

Produsele SENSAI de ingrijire a parului sunt imbogatite cu extracte de matase pretioasa si perle pentru a trata multiple semne ale parului deteriorat.

Extractul Koishimaru Silk Ex hidrateaza intensiv parul si scalpul si Japanese Pearl Essence repara in profunzime, intareste din interior si catifeleaza suprafata firului de par, reda frumusetea naturala a parului si il ajuta sa isi mentina aspectul sanatos la orice varsta.

Masca intensiv reparatoare contine 10 extracte de ierburi orientale ce ofera ingrijire si reparare in acelasi timp cu luciu si catifelare. Este recomandata pentru par puternic deteriorat.

Concursul se incheie in data de 30.07.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old