Concurs savana: Adu marea mai aproape de casa cu nuantele savana de vacanta!

Participa in perioada 25 iunie - 28 iulie la concursul Elle, raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele doua premii oferite de savana!

Iubesti marea, nisipul fierbinte si briza racoroasa si ai vrea sa fii pe plaja 365 de zile pe an? Ce-ar fi sa-ti zugravesti casa in culorile preferate de vacanta?

Daca turcoazul marii, auriul nisipului sau albul sidefat al scoicilor se numara printre nuantele tale preferate, participa la concurs si ai sansa de a castiga unul dintre cele doua premii compuse fiecare din 2 galeti de 9L de savana vopsea superlavabila colorata de interior plus o cutie de 0.75L savana sidef, finisaj de lux pentru vopsele lavabile, (se aplica selectiv pe un perete sau cu sabloane, pentru un finisaj deosebit cu efect irizant;) si o galeata de 5L de savana amorsa gata preparata.

Pachetul savana este suficient pentru a-ti zugravi 2 camere, in 2 straturi, in nuantele alese de tine din paletarul savana si pentru a da un finisaj perlat culorilor, dupa cum iti doresti!

Raspunde la intrebarea ”Ce culoare iti aduce aminte de vacanta?”, alaturi de codul/codurile de culoare in care doresti sa-ti zugravesti casa – din paletarul savana, aflat in magazinele dotate cu masini de colorat savana si de pe site-ul http://www.savanaculoare.ro/creeaza-chiar-tu/paleta-de-culori/ si poti fi unul din castigatori, selectati prin tragere la sorti.

Tot pe site vei putea vedea culorile anului 2012 propuse de designerii savana sau combinatiile ideale in functie de stilul tau preferat!

Premiile vor fi expediate de catre sponsorul concursului la adresa mentionata in profilul din site.

Te asteptam la concurs!

Concursul se incheie in data de 28.07.2012

 

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre sponsorul concursulu, la adresa mentionata in profilul din site.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old