Concurs Editura POLIROM – Ianuarie 2010


NUMEROLOGIE PRACTICA
Autor: Mihaela Dicu

Numerologia este o metoda de analiza si divinatie ce ofera indicatii cu privire la personalitate si destin. Numele, data nasterii si aproape toate elementele care au legatura cu viata noastra de zi cu zi (adresa, numarul de telefon, denumirea firmei la care lucram etc.) pot fi transpuse intr-o forma numerica simpla.

Ea descrie personalitatea, motivatiile, scopurile, talentele si limitarile noastre, felul cum relationam cu mediul inconjurator, compatibilitatea cu alte persoane sau chiar momentele in care este cel mai bine sa actionam pentru a avea succes.

Din cuprins: Analiza numelui / Analiza datei de nastere / Numarul de destin / Numerologia iubirii / Profilul afectiv-erotic / Compatibilitate de cuplu / Numerologie pentru succes, bani si noroc / Anul personal / Numerologia in cotidian: aplicatiile practice ale numerologiei

Mihaela Dicu este redactor astrolog la revista Avantaje, intocmeste horoscopul lunar pentru portalul eAstrolog.ro si pe cel saptaminal pentru Gazeta de Sud.

Este Presedinta de onoare a Asociatiei Astrologilor din Romania, membra a Centres d’Etudes, de Documentation et de Recherches sur l’Astrologie (CEDRA), Franta, membra fondatoare a revistei electronice Astrele, proprietara si moderatoare a grupului de discutii astrologice Acubens.

La Editura Polirom a tradus Astrologie previzionala pentru incepatori (2006) si a publicat Zodiacul. Cartea semnelor astrale (ed. I, 2007; ed. a II a, 2009) si Primul pas spre horoscop. Planete si asteroizi in semne (2008).

In afara de astrologie, Mihaela Dicu mai este interesata de numerologie, subiect pe care l a tratat incepind din 2001 in mai multe articole pentru revista Avantaje. Aceste articole stau la baza volumului de fata.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu.
Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old