Castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice oferite de Oriflame!

Raspunde la intrebarea de pe site si poti castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice Oriflame, compuse fiecare dintr-o crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty, un fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair si un ruj Giordani Gold Venetian Affair.

Crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty

Inovatoare si naturala, aceasta crema antioxidanta de zi cu actiune multipla ajuta la refacerea pielii si sustine bariera sa protectoare, pentru a contracara imperfectiunile. Formula Natural Pro-Blend cu unt din arbore de Shea si ulei organic din nuca de cocos, ingrediente Fairtrade, beneficiaza de un ambalaj etans, ultramodern. Produs testat dermatologic.

Fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair

Fard compact pentru pleoape, cu efect marmorat si o textura matasoasa si delicata. Este disponibil in nuante calde, intense, si contine particule aurii stralucitoare. Efectul final este de acoperire semi-mata, catifelata. Formula rezistenta si confortabila.

Ruj Giordani Gold Venetian Affair

Ruj cu putere mare de acoperire si o formula unica de perle si pigmenti, infuzata cu particule aurii – pentru un effect de culoare intense si stralucitoare. Continutul de LipAllure hidrateaza buzele si le protejeaza impotriva semnelor imbatranirii, pastrand senzatia naturala de catifelare. Contine FPS 15.
 
Concursul se incheie in data de 13.10.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old