Castiga una dintre cele doua burse la cursurile de vara organizate de Fundatia Calea Victoriei!

Participa la concurs pana pe 17 iulie, raspunde la intrebare si poti castiga una dintre cele doua burse oferite de Fundatia Calea Victoriei la cursurile de vara "Atelier despre Blogging Omul si Blogul" si "Bunele Maniere si Imbunatatirea Imaginii personale".

Atelierul despre Blogging Omul si Blogu, sustinut de Eugen Istodor se desfasoara in perioada 23-27 iulie, de la ora 19, iar Atelierul Bunele Maniere si Imbunatatirea Imaginii personale, sustinut de Ana-Maria Karina Nagy, in perioada 30 iulie – 3 august, de la ora 19..

In cadul celor 5 intalniri din Atelierul despre Blogging Omul si Blogu ai ocazia sa inveti partea practica (Cum se face un blog? Hostul, interfata si infatisarea tehnicii. Blog sau cont pe twitter sau facebook?), care sunt instrumente traditionale pentru crearea de continut, bloguri celebre, trafic, stiluri, dar si despre PR&Emotie (campaniile umanitare, campaniile politice) si personalizarea vietii.

Explozia tehnologica are deja vechime si a devenit deja o traditie. Ea a creat posibilitatea de a comunica direct ofurile si intimplarile zilnice si asta sa conteze chiar mai mult decit ceea ce se intimpla in politica, in lumea mare. Egoism exacerbat? Mai mult, un detaliu tehnic, usor de stapinit si flexibil, a reusit sa ne schimbe viata. Si-n acelasi timp viata noastra plina de personalitate este acolo.

Ai o „fereastra” in infinitul internet, in mijlocul „zarvei publice”, in „piata publica”, dar esti cetatean sau doar voyeur. Cinci intilniri de vara despre o tehnica cunoscuta de toata lumea, dar si despre arta de a fi tu insuti.

In cadrul sesiunilor de curs din atelierul Bunele Maniere si Imbunatatirea Imaginii personale, vei descoperi cum ne putem promova imaginea personala intr-o maniera pozitiva si atragatoare in cadrul diverselor manifestari sociale la care suntem invitati. Cum putem dezamorsa tensiunile ce pot aparea in relatiile cu ceilalt? Cum este recomandabil sa impartasim cu ceilalti situatiile de viata? Cum refuzam si cum acceptam politicos? Este o arta sa te prezinti, sa conversezi si sa respecti. Iar rezultanta o numim farmec personal. Acest atelier propune o reevaluare a regulilor de conduita in societate: care dintre ele, odata cu trecerea timpului, s-au modificat si cum, care dintre ele au ramas la fel? Limitele impuse de eticheta si maniere pot fi, de multe ori, adaptate la schimbarile secolului in care traim.

Mai multe detalii poti afla pe www.fundatiacaleavictoriei.ro.

Te asteptam la concurs!

Concursul se incheie pe data de 17 iulie iar castigatorii vor fi afisati pe 18 iulie!

Extras din regulamentul site-ului:
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre sponsorul concursului, la adresa mentionata in profilul din site.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old