Castiga un curs de actorie la Best Talents!

Vrei sa fii pe scena? Participa la concurs si poti castiga un curs de actorie oferit de Best Talents!


Best Talents este o agentie de scouting actori si o scoala de actorie pentru teatru si film, care se adreseaza in special neprofesionistilor. Agentia recruteaza talente si le ofera oportunitatea de a intra in lumea profesionista a actorilor.

Pentru aceasta, Best Talents a adunat o echipa de profesionisti din domeniul artistic, care impreuna reusesc sa fie cat mai aproape de o abordare noua in aceasta arta, in sincron cu ce se intampla la cursurile scolilor celebre de teatru si film.

Un curs are trei module a cate o luna, sambata, 3 ore. La sfarsitul celor trei module se organizeaza un spectacol cu public. Spectacolul va fi produs pentru a putea fi inscris la diverse festivaluri de teatru autohtone si internationale.

Cursul de actorie cuprinde: miscare scenica, vorbire, dictie, oratorie. Se dezvolta astfel si se exerseaza, in mod individual si in grup, atentia distributiva, intuitia, logica, memoria, concentrarea, discernamantul in diferite situatii de viata. Se dezvolta expresivitatea, increderea totala in fortele proprii, gandirea justa in sutinerea si argumentarea punctului de vedere. Pentru cei mai tineri se descopera si se retin autori importanti din dramaturgia romana si universala. Se rezolva eventualele blocaje interioare sau complexe. Se creeaza posibilitatea de a fi “descoperit ca un talent nou” si de a intra in baza de date a agentiei.  

Mai multe informatii despre cursurile de actorie gasiti pe site-ul www.besttalents.ro.

Concursul este dedicat exclusiv participantilor din Bucuresti si se incheie pe data de 30 iunie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old