Castiga seturi pentru cafea oferite de TEKA!

Participa la concursul sponsorizat de TEKA si poti castiga unul din cele 8 premii constand intr-un set de cesti din portelan in care sa-ti savurezi cafeaua alaturi de partenerul tau.


TEKA – tehnologie si design pentru bucataria ta

Spatiul in care traiesti imprumuta ritmul vietii tale si iti reflecta personalitatea.
Oricare ar fi stilul tau, atunci cand iti creezi spatiul in care locuiesti, iti doresti ca fiecare detaliu sa fie perfect, fiecare obiect sa se integreze armonios iar fiecare culoare sa iradieze.

Bucataria, parte a acestui spatiu, a fost privita mereu doar ca un simplu colt functional.

Acum poti sa dai o noua forma si o noua utilitate bucatariei tale. Prin sistemele incorporabile ai libertatea sa o transformi in locul de reuniune al familiei tale, in zona de relaxare sau pur si simplu in locul in care te simti bine gatind.

Teka este alaturi de tine si iti ofera sfaturile designerilor sai pentru a-ti crea o bucatarie asa cum ti-ai dorit. Designul inovator, caracteristicile deosebite si atentia acordata fiecarui detaliu se remarca in toate produsele Teka.

Inovarea si devotamentul pentru pastrarea celor mai ridicate standarde de calitate reprezinta doar doua dintre motivele pentru care produsele Teka sunt preferate de un numar din ce in ce mai mare de consumatori, care doresc sa aduca in bucatariile lor o parte din experienta si tehnologia oferite de Teka.

Teka Showroom: Sos. Stefan cel Mare nr.15 (langa Circul Globus), sector 2, Bucuresti.
Telefon: 0771.051.346; 0771.051.353
E-mail: [email protected]

Participa la concursul sponsorizat de TEKA si poti castiga unul din cele 8 premii constand intr-un set de cesti din portelan in care sa-ti savurezi cafeaua alaturi de partenerul tau.

Concursul se incheie pe data de 20 decembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii vor fi extrasi in data de 21 decembrie si vor fi afisati in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului. In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor de la posta. Site-ul www.Elle.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old