Castiga produse pentru protectie solara Thalgo, oferite de Ecovital

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga unul din cele trei premii, fiecare compus din Thalgo Ulei Satinat SPF 6, Thalgo crema antiage pentru fata SPF 30 si Thalgo lotiune antiage pentru corp SPF 30, oferite de Ecovital.

Uleiul satinat SPF 6 Thalgo este un produs solar care iti permite sa te bronzezi in deplina siguranta. Are textura fina si lejera pentru o aplicare rapida.

Gama solara Thalgo ofera tripla protectie: SUN’YTOL (protector natural din 2 extracte marine cu proprietati anti-age), ASTAXANTHINE (puternic antioxidant natural, extras din alge, bogat in beta-caroten) si filtre anti-UVA/ UVB.

Acest complex echilibrat protejeaza pielea de imbatranirea prematura, previne aparitia ridurilor, repara daunele cauzate ADN-ului celular si limiteaza inflamatiile.

Crema antiage pentru fata SPF 30 ofera protectie ridicata, pentru un bronz gradual si de durata si protejeaza tineretea tenului.

Lotiune antiage pentru corp SPF 30 ofera protectie ridicata pentru expunerea la soare. Este o lotiune bogata, catifelata, pentru un bronz gradual, de durata.

Concursul se incheie in data de 30.06.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old