Castiga produse pentru par de la System Professional!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de System Professional Styling, compuse fiecare din SP Styling Refined Texture si SP Care Perfect Ends!

TEXTURA CU LUCIU INTENS CU SP STYLING!

System Professional Styling iti propune o coafura perfecta, un stil super-stralucitor, creat din alchimia perfecta intre produsele de ingrijire si styling.

Prin combinarea celor doua produse, SP Styling Refined Texture si SP Care Perfect Ends, obtii fixare si textura, adica o coafura cu textura si luciu intens. Astfel parul capata luciu si se simte mai bine si este foarte frumos definit daca este folosit pe par de lungime mediu-lunga.

Intotdeauna la cel mai avansat nivel stiintific si tehnologic, System Professional a impus continuu standarde noi de excelenta in arta ingrijirii parului. Cu o expertiza de peste 30 de ani, System Professional se reinventeaza folosind cea mai noua tehnologie din domeniu, aducand ingrijirea parului la cel mai inalt nivel.

Noua tehnologie SP Styling netezeste suprafata firului de par. Astfel, lumina este mai bine reflectata iar efectul de stralucire este maxim. “Daca privesti la microscop parul care nu are aspect sanatos, poti observa ca suprafata acestuia arata precum o forma de relief cu munti si vai. Noua tehnologie SP Styling, datorita ingredientelor speciale de ingrijire si de styling ce au consistente diferite, acopera aceste diferente de structura astfel incat suprafata parului sa fie perfect neteda si sa ofere rezultate maxime de stralucire.” Arabella Saulig, Education System Professional

Concursul se incheie pe data de 31 martie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old