Castiga produse pentru ingrijirea tenului, oferite de Medik8!

CONCURS: Participa la concurs, raspunde la intrebare si castiga unul dintre cele 2 premii constand in produse pentru ingrijirea tenului, oferite de Medik8.

Un premiu este compus dintr-un serum Hydr8 B5 si un complex antioxidant C – Tetra.

Hydr8 B5, Medik8 este un serum cu formula usoara, oil-free, care asigura o hidratare consistenta si continua. Acest serum concentrat, transparent, cu absorbtie instantanee, lasa pielea neteda si un ten hidratat. Contine acid hialuronic care este capabil sa retina o cantitate mai mare de 1000 de ori decat propria greutate. Are atat actiune antiinflamatorie cat si de hidratare a nivelelor inferioare ale epidermei.

C – Tetra, Medik8 este un complex antioxidant ultra-stabil, noniritiant, de patru ori mai eficient decat acidul L-ascorbic obisnuit. C-Tetra este un serum inovativ nongras, cu vitamina C care ajuta la prevenirea si reversibilitatea semnelor de imbatranire. Recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati cu varste intre 25 si 40 de ani.

Medik8 este o companie de pionerat in cercetarea tehnologiei produselor cosmeceutice dedicate pielii sensibile, astfel incat sa poata fi utilizate de oricine fara a le compromite eficienta. In afara de faptul ca este blanda cu pielea s-a dovedit ca aceasta noua tehnologie este prietenoasa si cu planeta. De aceea Medik8 este cunoscuta ca si marca „Green Cosmeceutical”.

Provocarea pentru Medik8 este sa atenueze agresivitatea ingredientelor active fara a le reduce eficienta. Medik8 realizeaza aceasta pe mai multe cai, de exemplu retinol sau acizi din fructe, determina ceva iritatii chiar si celor mai rezistente tegumente dar farmacologii Medik8 au minimizat gradul de iritatii si uneori l-au facut absent cu totul. Acum de cele mai puternice si eficiente ingrediente sunt disponibile celor care vor beneficii fara suferinta! Si cine nu-si doreste asta?

Concursul se incheie in data de 30.09.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old