Castiga produse pentru ingrijirea corpului, oferite de ARTISTRY!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre 5 seturi compuse fiecare din gel de dus, exfoliant pentru corp si unt de corp, oferite de ARTISTRY essentials!

Oferiti-va clipe de rasfat si relaxare cu noua experienta SPA de la ARTISTRY essentials, disponibila in confortul propriului dumneavoastra camin. Gama ARTISTRY este disponibila exclusiv prin Amway.

Experimentati evadarea perfecta fara a parasi confortul propriei locuinte!

Colectia Spa ARTISTRY essentials include produsele:

Gel de dus

Gelul de dus revitalizant actioneaza delicat, transformandu-se intr-o spuma densa care lasa epiderma parfumata, proaspata si revitalizata.

Utilizare: Masati usor pe pielea umeda pana cand gelul devine o spuma densa. Clatiti bine.

Exfoliant pentru corp

Exfoliantul pentru corp catifeleaza suprafata pielii prin masajul usor pe corp, lasand pielea matasoasa si neteda. Exfoliantul confera pielii luminozitate, indepartand celulele imbatranite si conferind catifelare.

Utilizare: Aplicati delicat pe epiderma curata pentru a exfolia suprafata terna si aspra. Clatiti bine.

Unt de corp

Untul de corp rasfata pielea, avand ca efect o hidratare puternica, regeneratoare, imediata.

In urma utilizarii acestui produs cu aroma florala, epiderma ramane usor parfumata. O aplicare mentine hidratarea timp de mai multe ore.

Utilizare: Aplicati pe epiderma umeda, curata si exfoliata. Masati pana cand este absorbita in totalitate.

Colectia Spa contine opuntia ficus-indica, o specie de cactus cultivata in fermele Nutrilite, o adevarata sursa de hidratare naturala, cat si Complexul ARTISTRY™ essentials Desert Hydration, pentru o hidratare de lunga durata si o piele ultra-fina.

Ideala pentru crearea unei experiente SPA de rasfat in confortul propriului camin sau un cadou deosebit. Oferita impreuna cu o geanta cosmetica eleganta, Colectia SPA poate fi un cadou minunat pentru cei apropiati dar si o excelenta oportunitate de vanzari pentru dumneavoastra.

Concursul se incheie in data de 21.03.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old