Castiga produse de protectie solara Soltan!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul din cele 6 premii Soltan, fiecare constand in Soltan Suncare Lotiune SPF 15, Soltan Aftersun Aloe Vera si o geanta de plaja!

Vara a venit. Zilele insorite ne fac cu ochiul si indiferent daca va veti rasfata acasa la soarele de vara sau daca veti calatori in tari cu un climat mai cald, este timpul sa va pregatiti.

In aceasta vara, Boots reprezinta ultima inovatie in protectia de 5 stele impotriva razelor UVA, din cap pana in picioare.

Soltan ofera protectie solara imbatabila de 5 stele impotriva razelor UVA, protejandu-te de doua ori mai mult decat produsele de protectie solara medie.

Protectia solara impotriva razelor UVA si UVB este singura modalitate de a te asigura ca pielea ta este complet protejata de soare.

Soltan a primit clasificarea maxima de protectie de 5 stele impotriva UVA pentru fiecare produs din gama – deoarece pielea dumneavoastra este prea importanta pentru a folosi jumatati de masura.

Toate produsele de protectie solara Soltan sunt testate dermatologic, rezistente la apa, usor absorbite si nu blocheaza porii.

Soltan Suncare Lotiune SPF 15 (200 ml) este o lotiune cu absorbtie rapida, ce confera hidratare continua pentru o piele matasoasa si moale, ajutand la reducerea uscaciunii şi prevenind exfolierea.

Soltan Aftersun Aloe Vera (200 ml) este un gel racoritor lejer ce ofera hidratare intensiva pentru pielea expunerea la soare. Imbogatit cu Aloe Vera calmeaza, reduce uscaciunea şi ajuta in prevenirea exfolierii, pentru un bronz frumos de lunga durata.

Concursul se incheie pe data de 16 iulie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail cum poatre intra in posesia premiului.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old