Castiga produse cosmetice BIO oferite de Ecovital!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 5 premii ECOVITAL compuse fiecare din Sampon pentru Parul Usor Degradat Natural Cosmetic Bain Vital, Crema Vitalizanta Hidratanta pentru toate tipurile de ten Terre & Mer by Thalgo si Crema de Maini cu Ulei de Argan - efect antiage OGNX.

Este momentul sa FII BIO! FRUMUSETE ORGANICA PENTRU TINE!

Beaute Bio Concept este un concept unic in lumea produselor de ingrijire, oferind ingrijire naturala completa pentru par, fata, maini si picioare.

La Biosthetique Paris – Natural Cosmetic stabileste un nou standard in ingrijirea naturala a parului. Tinand cont de noile standarde ecologice, cercetatorii nostri, in urma unei activitati intense, au elaborat un concept unic de fumusete pentru par si corp: produse care combina puritatea biologica si relaxarea naturala cu ingrijirea de lux. Produse certificate EcoCert.

Thalgo introduce frumusetea organica in tratamentul de ingrijire a tenului, oferind un mediu natural-protector tuturor celor care doresc sa isi relaxeze tenul. Crema Vitalizanta cu Extract Organic de Frunze de Maslin Terre & Mer by Thalgo hidrateaza si hraneste tenul: Codium Fragile, o sursa de tinerete, si Extractul Organic de Frunze de Maslin, combinate cu puterea hidratanta a Uleiului Organic de Migdale Dulci si Extractul Organic de Lupin Alb. Tenul este catifelat iar supletea si catifelarea sa sunt crescute.

OGNX by LCN Wilde Cosmetics include un cocktail de ingredienti naturali – ulei de argan, ulei de masline si jojoba, extract de calendula si shea butter. Toate extractele de plante si uleiurile folosite sunt obtinute din culturi organice. Crema de maini antiage este solutia perfecta pentru pielea imbatranita si foarte uscata. Contine cu shea butter si ulei de masline cu un efect puternic hidratant.

Concursul se incheie pe data de 11 aprilie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old