Castiga lenjerie TRIUMPH in luna februarie!

Participa la concurs raspunzand la cele doua intrebari si poti castiga castiga 5 premii oferite de Triumph International constand in produse de lenjerie (modelul aferent fiecarui premiu va fi stabilit in functie de marimile castigatoarelor si stocul disponibil).


Miss Triumph Sweetheart Collection – for Valentine’s Day

Pentru cea mai romantica zi a anului, Triumph a creat  Miss French Kiss, o serie ce include sutienul cu push-up, tanga, string si o camasa de noapte cu un imprimeu funny.

Slipul tanga precum si camasa de noapte cu bretele spaghetti au un ambalaj atractiv, in forma de inimioara, un simbol numai bun de Ziua Indragostitilor.

Despre Triumph

Triumph International este unul dintre cei mai mari producatori de lenjerie din lume. Pe langa brandurile principale Triumph si sloggi, compania produce in Europa brandurile Valisere si HOM.
De la lenjeria seducatoare la functionalele produse pentru sport, de la modelele confortabile pentru tinerele fete la lenjeria pentru barbati, creativa si confortabila, marcile Triumph International ofera produse fascinante pentru barbati si femei de toate varstele.

Concursul se incheie pe data de 28 februarie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old