Castiga lenjerie de lux de la Triumph Essence – The Luxury Collection

Raspunde la cele 3 intrebari din concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in piese de lenjerie din colectia Triumph Essence!


Model, STYLE ICON si fotograf, Helena Christensen este noua ambasadoare Triumph pentru colectia de lux nou lansata, Triumph Essence. Pasiunea ei pentru lenjeria fina si experienta in domeniul modei au transformat-o in imaginea perfecta a noii campanii Triumph.

Triumph Essence este o colectie exclusivista ce combina ultimele trenduri in moda, maiestria executiei si confortul absolut binecunoscut pentru piesele de lenjerie Triumph.

Triumph Essence – The Luxury Collection este un nou brand de lenjerie premium caracterizat de maiestrie in executie, atentie pentru detaliu, design de exceptie, fit perfect si stil senzual rafinat. Triumph Essence este esenta a tot ce a realizat Triumph de-a lungul celor 125 de ani, atat in domeniul creatiei si modei, cat si in cel al inovatiei.

Uimitoarele piese ale colectiei reunesc atentia pentru detaliu, maiestria specifica couture-ului, precum si fina executie a croielilor, oferind experienta unui fit perfect. Danteluri foarte fine, materiale somptuoase, accesorii pretioase, croieli inovatoare transforma aceste piese intr-o adevarata desfatare pentru simturi.

Triumph Essence

Expert in cunoastere si perfectionarea siluetei feminine, Triumph Essence se adreseaza unei femei care stie ce inseamna un design minunat. Triumph Essence include piese si stiluri variate reunite in patru linii distincte ce se pot regasi in garderoba oricarei femei, indiferent de varsta:

  • Luxurious Essence – Dantela, microfibra satinata si finisaje extreme de fine ce dau acestei colectii un look vintage
  • Elegant Essence – Eleganta couture data de dantela stretch si detaliile elegante  
  • Seductive Essence – Broderie sofisticata, inspertii transparente din tul brodat, pliuri decorative si microfibra satinata foarte fina
  • Sparkling Essence – aceasta linie de Craciun se regaseste in tonuri de negru, rosu si gri argintiu si este decorata cu accesorii fine cu strasuri.

Dupa cum insasi Helena declara, "Aceste piese mi se potrivesc perfect; poti vedea imediat cat sunt de frumoase. Culorile si materialele sunt fantastice; au atatea detalii. Iubesc lenjeria si a fost o adevarata desfatare sa prezint aceste piese. Sunt foarte mandra si onorata sa fiu ambasadoare Triumph si fericita sa prezint aceasta minunata colectie."

Concursul se incheie in data de 10 ianuarie 2012.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old