Castiga in perioada 23 aprilie – 24 mai seturi de accesorii oferite de MOA!

Raspunde la intrebare si castiga unul dintre cele 4 premii compuse fiecare dintr-un colier si o bratara, oferite de MOA!

Fie ca este casual, city trendy sau funny, femeia MOA este mai intai de toate plina de originalitate si fantezie iar toate aceste atribute se regasesc in colectia primavara vara 2012.

Valorile MOA :

  • Armonie: brandul MOA ghideaza femeile dupa tendintele modei si le permite in acelasi timp sa ramana in acord cu personalitatea lor. Accesoriile MOA va pun in valoare indiferent de varsta!
  • Tendinte: un strop de fashion si de fantezie, pentru a inveseli cotidianul!
  • Feminitate: o marca naturala pentru femei elegante si rafinate!
  • Bucuria de a trai: originalitate si lejeritate pentru o senzatie de libertate!

Echipa de stilisti de la MOA Paris va propune o colectie 2012 plina de culoare si creativitate ce permite fiecarei femei sa-si aleaga accesorii practice si in acelasi timp sofisticate, adaptate vietii active a fiecareia dintre noi.

Fiecare tema va seduce prin culori, diversitate, originalitate si calitate: genti, portofele, bijuterii, curele, palarii, esarfe, incaltaminte, accesorii de par, accesorii destinate sezonului estival (papuci de plaja, ochelari de soare), gadget-uri, etc.

Concursul se incheie in data de 24.05.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Premiile vor fi expediate in termenul maxim de 3 luni de la extragerea castigatorilor.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 4 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old