Castiga in perioada 13-19 martie pachete de nutritie oferite de Medas!

Impartaseste-ne unul dintre secretele tale de a-ti pastra silueta in aceasta primavara si ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete de nutritie oferite de MEDAS, care contin o consultatie de nutritie si dieta de slabire personalizata in functie de nevoile tale, realizata de un dietetician profesionist.

Odata cu venirea primaverii, orice femeie acorda si mai multa atentie siluetei sale. Ce ai spune de un specialist in nutritie, care sa te ajute sa ai o silueta perfecta?

La MEDAS, Luna Femeii vine cu un buchet de oferte speciale! Pana pe 10 aprilie beneficiezi de un pachet de nutritie cu un discount special de 50%, care include o consultatie de nutritie realizata de Prof. Univ. Dr. Dan Mircea CHEŢA, Medic Primar Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice si o dieta de slabire personalizata in functie de nevoile tale, realizata de un dietetician profesionist!

La MEDAS te asteapta cei mai buni specialisti in nutritie, care te vor ajuta sa iti recapeti silueta si sa stralucesti primavara aceasta!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232. Promotia este valabila in clinica MEDAS Professional.

In plus, daca ne impartasesti unul dintre secretele tale de a-ti pastra silueta in aceasta primavara, ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete de nutritie oferite de MEDAS, care contin o consultatie de nutritie si dieta de slabire personalizata in functie de nevoile tale, realizata de un dietetician profesionist.

Concursul este valabil in perioada 13 – 19 martie. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Te asteptam la concurs!

 

Concursul se incheie in data de 19.03.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old