Castiga 5 premii Foltene, oferite de farmaciile Help Net!

Participa la concurs, raspunde la intrebare si castiga 5 premii compuse fiecare dintr-un tratament impotriva caderii parului (12 fiole) si sampon energizant (200 ml) Foltene, oferite de farmaciile Help Net!

FOLTENE PHARMA – Solutia eficienta de combatere a caderii parului

Foltene Pharma stopeaza caderea parului, ajuta la regenerarea acestuia si normalizeaza ciclul de viata al firului de par.

Avand ca ingredient activ Tricalgoxilul, extras din alge brune, si imbogatit cu un complex hranitor de biominerale necesare organismului, tratamentul Foltene Pharma are rezultate remarcabile dupa numai o luna de utilizare.

Cele 37 de teste clinice afectuate timp de 19 ani pe un esantion de 1300 de pacienti i-au demonstrat eficacitatea: combate caderea parului, reface 100% fibra capilara, stimuleaza cresterea si rezistenta firului de par.

Pentru a creste eficienta tratamentului, se recomanda utilizarea samponului energizant de la Foltene, o baza blanda de curatare care nu contine SLS si care pregateste scalpul pentru absorbtia substantelor nutritive, reducand pierderile zilnice.

Contine acelasi ingredient activ ca si tratamentul, Tricalgoxilul, si este imbogatit cu extract de Ginseng, care confera volum si forta parului.

Parul tau isi va recapata sanatatea, vitalitatea si frumusetea.

Concursul se incheie in data de 22.05.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old