Aboneaza-te la newsletter si castiga creme anti-rid EUCERIN din gama Hyaluron-Filler (saptamana 3)!

Daca esti abonat la newsletter-ul Elle.ro, participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 30 seturi de produse EUCERIN, compuse fiecare dintr-o Crema de zi Hyaluron-Filler SPF 15 si o Crema pentru ochi Hyaluron-Filler. Daca nu esti inca abonat la newsletter, aboneaza-te si intra si tu in cursa pentru premii!

Hyaluron-Filler de la Eucerin®: tratamentul de “umplere” a ridurilor din interior

Cercetatorii Eucerin® Anti-Age au dezvoltat Hyaluron-Filler, o noua generatie de creme anti-rid cu efect de umplere a ridurilor din interior. Gama este destinata femeilor peste 40 de ani si contine acid hialuronic, o componenta esentiala, naturala a dermei si Saponina, cel mai eficient stimulator al acidului hialuronic.

Molecula de acid hialuronic are capacitatea de a-si mari volumul de pana la 30 de ori, prin retentia de apa. Dermatologia cosmetica profita de acest beneficiu in lupta impotriva ridurilor. Cercetarile Eucerin® in domeniul imbatranirii pielii au dovedit ca saponina bioactiva stimuleaza productia de acid hialuronic, actionand in straturile profunde ale pielii. 

Crema de zi Hyaluron-Filler SPF 15 de la Eucerin® regenereaza pielea din interior spre exterior,  amelioreaza vizibil ridurile reactivand productia de acid hialuronic, propriu pielii. Saponina bioactiva stimuleaza productia de acid hialuronic si reface tesutul conector in mod natural. Constituie o excelenta baza de machiaj si este recomandata folosirea si dupa injectii cu acid hialuronic. Protectia UV ajuta la prevenirea imbatranirii premature datorate expunerii solare. (Pret recomandat: 92 lei)

Eucerin® Hyaluron-Filler crema pentru ochi reface volumul pielii din jurul ochilor, umpland din interior ridurile si ofera ingrijire intensiva antirid de zi cu protectie SPF 10 + UVA. Produsul este testat oftalmologic si este recomandat persoanelor ce poarta lentile de contact. (Pret recomandat: 80 lei)

La acest concurs pot participa doar persoanele abonate la newsletter-ul Elle.ro. Daca nu esti abonat, aboneaza-te acum pentru a intra in cursa pentru premii!

In fiecare saptamana, concursul va avea o alta intrebare. Citeste in fiecare saptamana newsletter-ul Elle.ro si afla raspunsul corect la intrebare iar apoi intoarce-te in aceasta pagina si completeaza raspunsul saptamanii. Revino si saptamana urmatoare pentru o noua intrebare. 

Concursul se incheie pe data de 15 aprilie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati abonati la newsletter pot participa saptamanal, raspunzand la intrebarea saptamanii respective, al carui raspuns se gaseste in newsletter-ul Elle.ro. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile de catre sponsorul concursului, la adresa mentionata in profilul din site, in cel mult doua luni de la incheierea concursului. In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor de la posta. Site-ul www.Elle.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old