Cramele Halewood deschid doua noi magazine

Cramele Halewood, cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri de calitate superioara din tara noastra, anunta deschiderea a doua noi magazine de vinuri in Bucuresti si Brasov.

Cramele Halewood deschid doua noi magazine

Pentru compania noastra, deschiderea de noi magazine Winery Outlet este un pas normal, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a Cramelor Halewood. Vom continua si in acest an sa deschidem magazine proprii, in curand urmand sa deschidem si in Timisoara', a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Halewood The Winery Outlet Bucuresti (Soseaua Mihai Bravu nr. 132) este primul magazin al Cramelor Halewood in capitala, cu o suprafata de 40 mp si va oferi consumatorilor vinuri linistite si spumante de cea mai buna calitate.

La Brasov va fi deschis primul magazin Halewood The Winery Outlet cu un nou concept – wine shop & bar – si cu o suprafata extinsa, de 80 mp. Acesta este amplasat in Centrul Vechi al Brasovului (str. Diaconu Coresi nr. 6 – la cateva minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra) si va oferi cunoscatorilor o varietate de vinuri.

Cele doua magazine ofera spre vanzare atat vinuri produse de Cramele Halewood, cat si vinuri importate de la cunoscuti producatori din Europa, America, Australia si Africa, pe care Cramele Halewood ii reprezinta in Romania. Astfel, consumatorii vor putea alege din peste 400 de vinuri imbuteliate, potrivite pentru toate gusturile si comercializate la preturi de producator si distribuitor direct.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle