„Fiica secretă” a lui Vladimir Putin, criticată dur pe rețelele de socializare! Cum arată Luiza, în vârstă de 18 ani

Fiica secretă a lui Vladimir Putin a fost atacată pe rețelele de socializare, după ce a izbucnit conflictul în Ucraina.

"Fiica secretă" a lui Vladimir Putin, criticată dur pe rețelele de socializare! Cum arată Luiza, în vârstă de 18 ani

Fiica secretă” a lui Vladimir Putin este atacată pe rețelele de socializare, după ce a izbucnit războiul în Ucraina. Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, studentă în Sankt Petersburg, este considerată a fi fiica secretă a președintelui Rusiei deoarece președintele nu a confirmat niciodată că este copilul lui. Aceasta a fost remarcată în mediul online pentru diverse comentarii și glume revoltătoare.

Internauții au criticat-o pentru că se bucură de un stil de viață extravagant, în timp ce acțiunile lui Putin provoacă mii de morți și suferințe nespuse pentru milioane de oameni. Luiza este fiica unei foste menajere devenită multimilionară Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, care este acum coproprietar al unei mari bănci rusești.

sursa foto: Instagram

Aceasta deține un conac de 3,1 milioane de lire sterline din Monaco și nu a comentat niciodată despre afirmațiile conform cărora fiica ei ar fi fost rezultatul iubirii dintre ea și Vladimir Putin. Cu toate acestea, Svetlana a spus către GQ Rusia că fiica ei „probabil” arată „asemănător’ cu Vladimir în perioada tinereții.

sursa foto: Instagram

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, mesaje împotriva Rusiei

Putin nu a recunoscut-o niciodată public pe Luzia ca fiind fiica sa. Luiza, care are 84.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, a încetat să mai posteze în mod public în urmă cu cinci luni, declanșând suspiciunea că Putin ar fi constrâns-o. Cu toate acestea, contul ei rămâne vizibil și o postare pe Instagramul tinerei de 18 ani spune că este „fiica unui criminal, criminal de război, psihopat și dependent de droguri”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Multe postări includ steagul ucrainean albastru și galben și unul purta mesajul: „Națiunea rusă trebuie să se ridice împotriva acestui dictator. Nu vrei să ai nimic de-a face cu el.” Dar, în timp ce mulți au criticat-o împotriva ei, unii comentatori au apărat-o și ei, unul spunând: „Nu o judecați… nu este vina ei”. Un altul a scris: „Nu poate face nimic pentru că are un tată nebun”.

Citește și:
Jennifer Lawrence a născut. Actrița a devenit mamă pentru prima dată

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video