Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 5 – 9 ianuarie

Continuam sa-ti facem agenda saptamanala si in 2015. Iata ce-i de vazut si facut zilele astea!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 5 – 9 ianuarie

LUNI, 5 IANUARIE

Gelozia, mitomania, religia si impotenta se numara printre problemele celor noua cupluri din filmul romanesc „Alt Love Building”, de Iulia Rugina, o continuare a peliculei din 2013, care aduce pe marele ecran „un film mai matur”, cu personaje mai bine construite si un guest star american – Ben Cross.

MARTI, 6 IANUARIE

Pasional si seducator, hot, criminal si aventurier, Motke vrea sa se smulga din lumea in care traieste, sa-si schimbe viata si sa devina un alt om. In regia lui Andrei Munteanu, „Motke Hotul” de Shalom Ash se joaca la Teatrul Mic din Bucuresti incepand cu ora 19.00. Iti poti rezerva bilet la numarul de telefon 0736.542.360 sau la adresa de mail: [email protected]

MIERCURI, 7 IANUARIE

Expozitia „Ars Amandi” poate fi vizitata la parterul Galeriei Nationale, unde curatorul Cosmin Ungureanu a adunat 73 de lucrari din patrimoniul Muzeului de Arta al Romaniei, al Muzeului Brukenthal si al Bibliotecii Academiei Romane – Cabinetul de Stampe. Lucrarile, multe necunoscute publicului pana acum, ilustreaza tema iubirii in arta europeana a secolelor XVI-XIX.

JOI, 8 IANUARIE

Fundatia Calea Victoriei te invita astazi la Teatrul Odeon sa incepi noul an invaluita in acordurile armonioase ale „Anotimpurilor” lui Vivaldi si in ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla. Violonistul Alexandru Tomescu si dirijorul Tiberiu Soare, impreuna cu Symphactory Orchestra, iti propun un concert intens, care imbina doua stiluri muzicale diferite – baroc si tango – pentru un 2015 diferit.

VINERI, 9 IANUARIE

Incepand de astazi si pana joi (15 ianuarie), noua dintre filmele propuse anul acesta la Oscar, la categoria „Cel mai bun film strain”, vor fi proiectate la Cinema Studio. Asa ca, te scoatem din casa si te invitam sa faci pronosticuri. Incepand cu ora 17.30 vei avea ocazia sa vezi „Cainele japonez” in regia lui Tudor Cristian Jurgiu, iar de la ora 19.30, avanpremiera filmului canadian, distins cu Premiul Juriului la Cannes, „Mommy” de Xavier Dolan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle