Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 23 – 27 februarie

Dupa cum te-am obisnuit, si saptamana asta te punem la curent cu cele mai noi & interesante evenimente de toate felurile.

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 23 – 27 februarie

LUNI, 23 FEBRUARIE

Daca n-ai ce sa faci in seara asta, ce spui de un recital de pian? Incepand cu ora 18:00, esti asteptata la Biblioteca Metropolitana s-o asculti pe pianista Nicoleta Luca intr-un concert extraordinar. Programul cuprinde lucrari de Chopin, Schumann si Rachmaninov. Intrarea este libera.

MARTI, 24 FEBRUARIE


De Dragobete, la Cinema Patria vor fi trei ceasuri…de dragoste, cu Zoia Alecu si Rona Hartner. Pentru prima oara, Zoia si Rona vor imparti aceeasi scena si chiar vor interpreta impreuna o piesa din repertoriul Mariei Tanase. Dupa concert, pe ecranul cinematografului va rula, in premiera in Romania, filmul „Iubire persana”, in care joaca Rona Hartner.

MIERCURI, 25 FEBRUARIE

Astazi te invitam la teatru. La Nottara, mai exact, unde se joaca un spectacol in regia lui Theodor-Cristian Popescu. Cu subtitlul „trei barbati pe punctul de a ceda psihic”, piesa „Panica” a dramaturgului contemporan finlandez, Mika Myllyaho, este o subtila comedie psihologica, cu personaje foarte bine conturate. Trei prieteni din copilarie lupta cu criza varstei mijlocii, cu problemele profesionale si sentimentale care ii macina.

JOI, 26 FEBRUARIE

Daca ti-a placut „Breaking Bad” avem o veste super buna pentru tine. Astazi incepe serialul, „Better Call Saul”, prolog al multi-premiatului „Breaking Bad”. Seria de 10 episoade va fi difuzata incepand de astazi, in fiecare joi, de la ora 23:00, pe AMC.

VINERI, 27 FEBRUARIE

Bazat pe fapte reale, „De ce eu?” spune povestea lui Cristian, interpretat de actorul Emilian Oprea, un procuror idealist care incearca sa rezolve un caz complicat de coruptie. Luptand sa descopere adevarul, Cristian intra intr-o zona periculoasa si se expune unor revelatii dureroase si neasteptate. Filmul, in regia lui Tudor Giurgiu, a avut premiera la inceputul lunii, la Festivalul de Film de la Berlin, iar astazi apare si pe marile ecrane de la noi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle