Horoscopul zilei de 14 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Încerci să adopţi noi norme de valoare şi să-ţi restabileşti echilibrul interior. Schimbarea face parte din tine, chiar dacă noile începuturi de care ai parte sunt destul de dificil de integrat în propriul univers. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 decembrie 2022

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Conjunctura energetică întreruptă dintre Marte și Uranus va face ca viața ta să fie mai intensă prin prisma jocurilor de rol pe care vei fi ”obligată” să le pui în scenă. Totul în jurul tău este confuz. Nesiguranța parcă te pândește la orice pas.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor te îndeamnă să acționezi. În primă fază, indiferent de obiectivele pe care le ai sau de modul în care sunt acestea structurate, asta trebuie să faci, să acționezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Tot ceea ce urmează să trăiești îți oferă posibilitatea de a-ți regăsi echilibrul interior. Te lupți cu morile de vânt atunci când vrei ca lucrurile să se întâmple în propria manieră, dar niciodată nu te lași bătută. Pentru tine, perseverența este aliatul principal în tot ceea ce întreprinzi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Respectul de sine câștigat cu greu poate fi ușor de spulberat de acele persoane care îți cunosc slăbiciunile. Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Astăzi faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. Dramă, emoție, intensitate, confuzie, toate la un loc adaugă un plus de exuberanță propriei vieți. În ceea ce privește cariera, consideri că ai nevoie de o pauză. A te relaxa este tot ceea ce ai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Îți dorești o schimbare radicală în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci deoarece nu îți permiți să dai greș în vreun fel. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente. Ea este cea care te ghidează.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest lucru, în orice context te-ai afla sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar dacă vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. Cel puțin pe moment.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focusezi atenția asupra acelor detalii care pentru echilibrul propriu fac întotdeauna diferența. Faptul că oferi celor din jur posibilitatea de a vorbi deschis cu tine despre ceea ce simt, te apropie de ei într-un mod autentic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 decembrie 2022

Căutarea asiduă a ceea ce poate reprezenta fericiriea pentru tine asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Acum este timpul să îți setezi noi obiective personale.
Articole astro