Horoscop săptămânal: 8-14 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund. Reușești să te "eliberezi" de un mare bagaj emoțional. Identitatea nouă pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 noiembrie 2021

Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intrusivă. Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele săptămânii atunci când toate astrele vor lua o poziție retrogradă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 noiembrie 2021

Atunci când vine vorba de carieră sau proiecte profesionale, ești prima persoană care pune cărțile pe față. Deși comportamentul tău nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. În mai multe momente din perioada următoare vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Profită de aceste experiențe revelatoare!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 noiembrie 2021

Pe parcursul acestei săptămâni, pur și simplu te vei "reinventa". Începi să nu mai pui presiune pe tine și, odată cu această alegere, începi să privești încrezătoare către noi orizonturi. Da, este dificil să te desprinzi emoțional de anumite relații, dar știi că acest drum este unul care necesită timp și integrare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 noiembrie 2021

Imaginea pe care o aveai despre tine într-o anumită relație devine mai clară odată ce ai reușit să te dai câțiva pași în spate. Durerea pe care o resimți se transformă mai mult în furie, dar știi că aceasta este trecătoare. Mai mult decât atât, acum ai multe proiecte profesionale care au nevoie de dedicarea și concentrarea ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 noiembrie 2021

Accepți mai ușor decât ai fi crezut sfârșitul unei relații care a însemnat mult pentru tine. Îți mai pui întrebări cu privire la lucrurile care ar fi putut fi diferite, dar știi că timpul nu mai poate fi dat înapoi. Acum îți concentrezi toată atenția pe acele lucruri care aduc sens în viața ta și te ajută să te dezvolți.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 noiembrie 2021

Micile conflicte pe care le trăiești în mai multe contexte te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Trebuie să accepți diversitatea în cei din jur și să nu mai iei lucrurile în mod personal. În weekend îți concentrezi atenția pe acele obiective personale care îți dau cea mai mare satisfacție.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 noiembrie 2021

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Chiar dacă devii nerăbdătoare în raport cu îndeplinirea anumitor visuri, nu trebuie să acționezi imprudent. Tot ceea ce ai construit în decursul mai multor ani se poate ruina în urma unui comportament imatur.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 noiembrie 2021

Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în plan personal vor atrage după ele o serie de explicații pe care nu ești pregătită să le oferi. Dinamica actuală a legăturii dintre tine și partener nu îți mai oferă motive pentru a deveni o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Acest lucru îți dă de gândit. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 noiembrie 2021

În zilele care urmează petreci mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 noiembrie 2021

Te simți înceată și nesigură și cauți aprobare și susținere în orice context în care te afli. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Acest gând trebuie să-ți devină deviză! "Recalibrarea" în anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să te ții de programul stabilit.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 noiembrie 2021

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Chiar dacă pe alocuri vor fi și câteva evenimente imprevizibile, în mare parte zilele se derulează așa cum îți dorești. Reușitele din carieră te protejează cumva în fața dezmăgirilor de care ai parte în plan personal.
Articole astro