Horoscop săptămânal: 8-14 august 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 august 2022

Această săptămână este pentru tine precum un nou început. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți! Maniera în care ajungi să suferi pentru cei din jur te afectează destul de mult în plan emoțional. Trebuie să reușești să stopezi într-un fel această absorbție de energie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 august 2022

Acțiunile tale deslușesc o parte a sufletului tău, o parte a ceea ce ești. Indiferent de acest lucru, nu înseamnă că cei din jur trebuie să fie conștienți de ceea ce ai tu nevoie. Un stil de viață sănătos a devenit un clișeu pentru tine. Tot ceea ce îți dorești este să fii capabilă să iei deciziile care te fac fericită.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 august 2022

În zilele următoare, nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă. Critica exagerată pe care o simți în raport cu propria persoană îți "șlefuiește" orice decizie. Din cauza stării emoționale pe care o ai, va fi o provocare pentru tine să rămâi concentrată în permanență pentru a nu face greșeli iremediabile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 august 2022

Dacă în ultima perioadă ai simțit că ai trăit o adevărată pauză în ceea ce privește activitatea mentală, lucrurile se vor schimba radical în acest sens. Vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă "spațiul" necesar pentru a integra anumite experiențe.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 august 2022

Săptămâna care urmează va fi mai mult despre starea ta interioară. Caruselul emoțional în care te afli te face să neglijezi lucrurile cu adevărat importante din viața ta. Te simți epuizată. Cu toate astea, mintea nu îți oferă nicio pauză. Pentru a reuși să respecți anumite termene limită, vei fi nevoită să stai mult mai mult peste program.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 august 2022

Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. Cu toate astea, este important să nu uiți de valorile care te definesc.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 august 2022

A scrie a devenit ca un fel de terapie pentru tine. Îți așterni gândurile, emoțiile pe coli și astfel simți cum înăuntrul tău, acestea își găsesc un loc în care să se "așeze". Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 august 2022

Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate. Pentru a evita să intri într-o pasă depresivă, trebuie să rămâi ancorată într-o stare de spirit pozitivă. Zilele următoare vor aduce în viața ta un cumul de situații delicate. Indisponibilitatea afectivă a partenerului te va forța să vezi lucrurile din altă perspectivă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 august 2022

Modul în care te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă "legată" emoțional de anumite persoane. În această săptămână va fi destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 august 2022

Îți dorești să atragi atenția celor din jur deoarece aceasta este maniera în care știi să te faci văzută. De multe ori, incapacitatea ta de a vedea dincolo de propriile acțiuni este cea care te îndepărtează de cei dragi. La birou nu se întâmplă nimic nou, iar ție pare să îți fie pe plac această rutină.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 august 2022

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic. În viața de zi cu zi tu vei resimți din plin această activitate de la nivel astral. Profesional vorbind, nimic nu se va schimba în zilele următoare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 august 2022

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză nu îți va permite să faci asta în zilele următoare. Mijlocul săptămânii vine cu o veste care va avea asupra ta un impact emoțional destul de intens. Inconștient, alegi să îți concentrezi atenția pe carieră pentru a minimaliza implicarea ta în planurile familiei.
Articole astro