Horoscop săptămânal: 6-12 iunie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 iunie 2022

Te simți speriată și inhibată chiar de propriile gânduri. Această caracteristică a zodiei tale te face să iei decizii greșite. Prejudecățile după care te ghidezi de cele mai multe ori scot la iveală o fire alunecoasă. Această săptămână te va aduce față în față cu o perioadă dificilă. Trebuie să fii înțeleaptă și să alegi oameni de calitate de care să te înconjori.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 iunie 2022

Pentru a trăi cu sufletul deschis ceea ce urmează să se întâmple în viața ta, este nevoie să ai mai multă încredere. Chiar dacă multe planuri se pot anula în ultima clipă, mereu vei avea și alte opțiuni. În weekend este de preferat să te odihnești mai mult. Suprasolicitarea psihică din timpul săptămânilor trecute se resimte destul de profund.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 iunie 2022

Dintotdeauna te-ai considerat veriga slabă din anturajele din care ai făcut parte. În familia de origine nu ai învățat să te iubești cu adevărat. Orice și oricine poate avea un efect evident asupra deciziilor sau alegerilor pe care le iei. Această săptămână te pune față în față cu persoane sau contexte care vor oglindi acele părți din tine pe care îți este dificil să le accepți.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 iunie 2022

Pe parcursul acestei săptămâni te vei provoca din ce în ce mai des să ieși din zona de confort. Vei face toate astea pentru propriul bine. Știi că lucrurile sunt dificil de integrat și de cele mai multe ori este nevoie de multă asumare și perseverență pentru ca acest lucru să se întâmple. Fiecare "revoluție astrală" purtată de Uranus îți va crea disconfort în plan emoțional.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 iunie 2022

Te simți confuză și nesigură. În zilele următoare nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai în gând. Pentru echilibrul tău emotional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Este un mare serviciu pe care ai datoria să îl faci pentru propriul echilibru.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 iunie 2022

Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. Mai ales în unele relații de mare însemnătate pentru tine, încă alegi să faci asta… Și este o greșeală ce presupune multe riscuri.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 iunie 2022

"Amestecul" de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența în luarea unor decizii pe ultima sută de metri. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 iunie 2022

Mereu sunt alții care ți-o iau înainte și asta se întâmplă pentru că tu mereu ești extrem de calculată în acțiuni. A risca nu este ceva care să te caraterizeze. Indiferent de natura emoțiilor, știi foarte bine care sunt limitele pe care nu vrei să le încalci. Mai ales în anumite relații distructive pentru tine, este de preferat să rămâi pe o poziție care te avantajează.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 iunie 2022

Atunci când vine vorba de prietenii pierdute, suferi prea mult și persiști într-un sentiment de vinovăție. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri în plan personal. Alegi, după mult timp, locurile, oamenii, contextele de care te simți tu atrasă cu adevărat.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 iunie 2022

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Nu este despre egoism, ci despre iubire de sine. Deși ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. Romantismul și confortul din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 iunie 2022

Îți este frică de ideea de un "nou început". Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Pentru tine este mult mai ușor să trăiești în rutina cu care ești obișnuită de atâția ani. Din păcate, această atitudine te va face să stagnezi. Tocmai din această cauză, majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 iunie 2022

Încercând să faci întotdeauna lucrurile de una singură, te lași captivă în fața eșecului. Pare a fi momentul potrivit să începi să faci lucruri pentru tine. Chiar dacă modul în care se desfășoară evenimentele nu îți oferă indicii despre ceea ce va urma, rămâi concentrată. Nu îți permiți să fii luată prin surprindere nici de propria persoană, nici de cei din exterior.
Articole astro