Horoscop săptămânal: 6-12 decembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 decembrie 2021

Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă încărcată emoțional. Legătura Soare-Pluto poate "amesteca" lucrurile în viața ta. Vei face lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna. Deși în zodia ta, Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 decembrie 2021

La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri. Pentru tine este o perioadă potrivită să faci lucruri care au legătură cu propriile visuri și proiecte personale.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 decembrie 2021

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur în aceste zile. Starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Ești ok cu acest lucru și nu vrei să îți mai explici comportamentul în fața nimănui.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 decembrie 2021

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică. Toată agitația de la acest nivel se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 decembrie 2021

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! Nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut când acționezi în prezent. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația din jur. Repausul îți va oferi noi perspective asupra multor aspecte ale propriei vieți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 decembrie 2021

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 decembrie 2021

Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei "copertine". Compania persoanelor de referință te ajută să te încrezi în deciziile pe care le iei. Chiar dacă acestea presupun riscuri, cu siguranță îți pot oferi și lecții de viață. Zilele acestei săptămâni din decembrie te aduc mai aproape de propriul sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 decembrie 2021

"Recalibrarea" imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să setezi în jurul tău mai multe bariere.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 decembrie 2021

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relațiile din viața ta are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la cei din jur. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 decembrie 2021

Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emoțional deoarece și tu, și ei acționați prin prisma propriului ego.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 decembrie 2021

Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cei din jur să își dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai. Apar conflicte și tensiuni la orice pas. Cu fiecare zi care trece, acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Weekend-ul nu aduce vești bune pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 decembrie 2021

Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli astfel încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia ta psihică.
Articole astro