Horoscop săptămânal: 5-11 iunie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 iunie 2023

Atunci când Saturn va face prima mișcare retrogradă din acest an, tu vei fi tot mai entuziasmată de obiectivele pe care le ai. Cu toate astea, este important să simți acolo unde se află anumite limitări și să ți le asumi. Venus și Marte ți-au oferit dintotdeauna sprijin și probabil că o vor face și pe parcursul acestei săptămâni.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 iunie 2023

Ți-ai reluat activitățile sociale. În fiecare nouă zi ai programate activități de la care nu îți dorești să mai lipsești. Pentru tine, aceasta este "normalitatea" la care avei nevoie să te întorci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează destul de mult. Ai făcut multe compromisuri în acest sens. Acum te simți blocată și nu mai poți ieși din zona de confort.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 iunie 2023

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Saturn va fi, în perioada următoare, gardianul tău astral. Te va "acompania" pe orice drum alegi să pășești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 iunie 2023

Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Indiferent de acest lucru, atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Îți dorești lucruri noi pentru tine și pentru cei dragi, dar împlinirea acestor lucruri depinde de tine.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 iunie 2023

Nu are niciun rost să îți începi săptămâna cu o dispoziție negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane din anturajul tău. Ești dedicată întru totul obiectivelor profesionale. Demersurile pe care le faci în aceste zile demonstrează poziția pe care o adopți față de propria carieră.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 iunie 2023

Firea ta alunecoasă îi intrigă pe cei din jur. Sunt persoane în raport cu care nu mai poți relua legătura emoțională de altădată. Chiar dacă ești conștientă de efectele pe care le au unele din acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze pe baza acestui aspect. Ești foarte categorică și nu lași loc niciunei interpretări în raport cu comportamentul tău.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 iunie 2023

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 iunie 2023

Ai tot mai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți mai este suficient. Din păcate, de multe ori ești reticentă în fața unui "nou început". Mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să nu se ”risipească”, acționezi precaut sau lași deoparte orice inițiativă. La birou nimic nu pare să fie ușor de îndeplinit.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 iunie 2023

Energia resimțită în urma mai multor evenimente care vor avea parte va fi percepută ca fiind un semn bun pentru tine. Te vei lăsa condusă de intuiție și vei reuși să faci tot ceea ce îți propui. Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane sunt percepute de către tine ca fiind intruzive. Vorbește despre ceea ce simți!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 iunie 2023

Datorită influenței lui Saturn, s-ar putea să găsești dragoste într-un vechi prieten. S-ar putea chiar să primești o cerere în căsătorie. În această săptămână, există șanse de a recupera banii pe care i-ai împrumutat prietenilor și familiei. Pierderea legată de ceva care îți aparține poate fi greu de recuperat. Poate este momentul potrivit să fii mai rigidă legat de acest aspect.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 iunie 2023

Evenimentele de care ai parte indică în mod clar că ai ocazia deplină de a te elibera de mai multe bagaje emoționale pentru a lăsa loc progresului, prosperității, iubirii de sine. Săptămâna aceasta este definitorie pentru viața ta profesională. Va trebuie să decizi care este drumul pe care vrei să mergi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 iunie 2023

Trăiești ca într-un fel de reverie atunci când vine vorba de viața amoroasă. Totuși, pe parcursul acestei săptămâni trebuie să faci eforturi pentru a-ți găsi sufletul pereche. Astrele, în special Venus, vor fi alături de tine din punct de vedere energetic pe parcursul acestei călătorii. Ai grijă la deciziile pe care le iei în raport cu anumite relații din viața ta.
Articole astro
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play