Horoscop săptămânal: 4 -10 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4 - 10 ianuarie 2021

Obiectivul pe care îl ai în minte pentru această săptămână este să finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4 - 10 ianuarie 2021

Te simți "urmărită" de tot felul de nevoi care nu au fost satisfăcute de-a lungul anilor, iar acum parcă își cer "drepturile". Senzația de sufocare pe care o resimți este de-a dreptul covârșitoare. Modul în care încerci să maschezi anumite sentimente nu te poate ajuta să faci lucrurile într-un mod autentic. Nesiguranța de sine implică întotdeauna și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 - 10 ianuarie 2021

Este evident faptul că ai devenit mult mai sigură pe tine. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, nu mai pierzi contactul cu propriul sine. Această realizare este de neprețuit. Atunci când alegerile pe care le ai de făcut sunt la îndemână, ai mai mult timp pentru sine. Investești mai mult ca niciodată în propria persoană. Acest fapt îți aduce împlinire și o senzația de bine care persistă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4 - 10 ianuarie 2021

Demersurile pe care le faci pentru a trece la următorul nivel în carieră sunt destul de consumatoare de energie. În perioada următoare va trebui să prioritizezi și mai bine tot ceea ce faci. Agitație și haos vor fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi, iar pentru tine această replică este ca un motto.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4 - 10 ianuarie 2021

Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că trebuie să "pierzi" controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. În plan profesional, totul decurge lin și în maniera "așezată" cu care te-ai obișnuit deja.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 - 10 ianuarie 2021

Urgențele care vor apărea în zilele următoare vor fi destul de stresante pentru tine și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te "calibrezi" destul de repede la noua realitate. Nu lași niciodată garda jos, chiar dacă ești conștientă că acest comportament nu este întotdeauna atât de riscant precum pare. Îți este dor de anumite persoane, dar îți este greu să o spui. Ceva te oprește.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4 - 10 ianuarie 2021

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă. Nu vei reuși să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. Având în vedere pulsațiile pe care le vei primi din partea lui Saturn, așteaptă-te la o săptămână antrenantă, din toate punctele de vedere.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 - 10 ianuarie 2021

Firea dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. De cele mai multe ori, cei din jur simt că nu pot ține pasul cu tine. În zilele care urmează reușești să te faci remarcată de superiori. Atunci când vine vorba de cei dragi, ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile. Această caracteristică a personalității oferă încredere celor din jur.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 - 10 ianuarie 2021

Zilele care urmează sunt potrivite pentru a-ți pune în aplicare ideile. Chiar dacă reușita nu este ceva care apare în mod surprinzător în viața ta, iar tot ceea ce întreprinzi trebuie să fie concentrat, trebuie să te bucuri când ai parte de ea. Uneori îți dai seama că încă mai trăiești în trecut. Te intrigă fericirea celor din jur. Este ca și cum ceva te oprește să simți cu adevărat propria fericirea, de care, da, chiar ai parte.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 - 10 ianuarie 2021

Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Prieteniile din viața ta nu sunt un etalon pentru tine deoarece nu mai crezi în integritatea lor. Greșelile tale au fost repetate în mai multe contexte. Tot ceea ce încerci să faci acum este să cauți răspuns la propriul comportament.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 - 10 ianuarie 2021

Pe parcursul acestei săptămâni o să fii mai expusă din punct de vedere social. Tot ceea ce vei trăi te va obosi foarte mult și te va forța ca spre sfârșitul săptămânii să renunți la unele planuri personale. Deși ai un program destul de încărcat, nu îți neglijezi familia. Dintotdeauna ai fost de părere că acțiunile noastre au un impact definitoriu în modul în care ajungem să ne trăim viața.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4 - 10 ianuarie 2021

Atunci când îți dorești să faci tranziția dintr-un context în altul, este esențial modul în care alegi să comunici poziția socială pe care ți-o asumi. În zilele de joi și vineri lucrurile se precipită în familie. Tensiunea acumulată în 2020 tinde să explodeze chiar în acele zile când ar trebui să domnească liniștea și armonia. Protejează-te! Nu acționa impulsiv!
Articole astro