Horoscop săptămânal: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Chiar dacă de cele mai multe ori găsești soluții creative la situațiile în care te afli, ai nevoie și de certitudine. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt bine conturate în mintea ta. Tot ce mai trebuie să faci este să rezervi locația unde îți dorești să ajungi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni vor simplifica lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekend-ul este despre viața socială, în special cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

"Amestecul" de emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luarea unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc pe parcursul întregii săptămâni. Deși anumite alegeri pe care le faci crezi că sunt raționale, sunt momente în care te trezești într-o imensitate de emoții confuze și neînțelese. Viața ta este foarte intensă. Nicio zi nu seamănă cu alta. Succesul este de partea ta atât timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atâta timp cât comportamentul tău este defensiv. Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relațiilor din viața ta. Acest aspect ți se reproșează mereu. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emotional. Și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. La birou se întâmplă lucruri pentru care ți-ai dori să nu te mai consumi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Este de preferat să lași deoparte orice prejudecăți care îți controlează deciziile și să faci doar ceea ce simți. Aceasta este cea mai la îndemână cale de a fi fericită și a rămâne în armonie cu propria persoană.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă. Starea de rău constant pe care o resimți îți micșorează în mod evident nivelul de entuziasm față de orice se întâmplă în viața ta. Este posibil să fie vorba de o somatizare profundă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci. Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută totuși să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc în următoarele zile ți se par fără sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta. Demersurile pe care le faci, cu consecvență pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba să îți asculți inima. De prea multe ori, a reacționa prin prisma emoțiilor este în defavoarea noastră.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Deși te detașezi de vechile relații și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format, îți este totuși destul de greu să nu te implici cu totul din punct de vedere emoțional. Pentru această perioadă din viața ta este binevenit să te concentrezi doar pe viața profesională. Aceasta are nevoie să iei niște decizii radicale pe care le-ai tot amânat.
Articole astro