Horoscop săptămânal: 27 august – 2 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 august - 2 septembrie 2018

Te intrigă foarte mult discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi se pot încadra în cea mai joasă speță de oameni. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi sub nicio formă. Indiferent unde te vei afla, în perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 august - 2 septembrie 2018

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita multe din disputele care au loc, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe. Aceasta este gândirea pe care trebuie să o abordezi ca și coordonatoare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 august - 2 septembrie 2018

Tot ceea ce se întâmplă în jur te are pe tine în centrul atenției. Perioada următoare este destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Au loc multe schimbări de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Mai mult decât atât, ai senzația că ai tăi colegi de muncă încearcă să te atragă în jocuri imorale. Trebuie să înveți să faci faţă sistemului în care lucrezi, fără însă ca valorile tale să fie afectate.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 august - 2 septembrie 2018

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Sunt persoane care chiar nu sunt interesate de explicațiile pe care le oferi. În viața personală se impune să exprimi mai multă înțelegere în ceea ce privește nevoile persoanei iubite.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 august - 2 septembrie 2018

Pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Din cauza stării agitate pe care o ai este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta. Indiferent de situația emoțională în care te afli, trebuie să ai încredere în propriile limite. De multe ori acestea te ajută să renunți la bătălii care nu îți vor aduce nicio satisfacție. În ceea ce privește cariera, un Venus plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul întregii săptămâni.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 august - 2 septembrie 2018

Zilele acestei săptămâni se află sub influența unui Jupiter destul de agitat. Energia sa va intensifica dorința ta de a călători și de a face lucruri pentru propriul confort emoțional. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Pentru a ți se îndeplini visurile, trebuie să devii mai calculată din punct de vedere financiar. În ceea ce privește viața profesională, sunt multe situații care te instigă la conflict, dar alegi totuși o atitudine diplomată.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 august - 2 septembrie 2018

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai. Acest comportament poate fi caracterizat ca fiind romantic având în vedere încărcătura emoțională pe care o aduce în centrul legăturii pe care o ai cu partenerul.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 august - 2 septembrie 2018

Viața profesională ”pulsează” la cote maxime. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne o prioritate. Atunci când intri în contact cu ”persoanele potrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația pozitivă care te înconjoară. Această resursă inestimabilă te ajută în momentele tensionate și confuze.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 august - 2 septembrie 2018

Zilele săptămânii următoare se află sub influența energiei lui Saturn. Imprevizibilul ajunge din nou să îți zdruncine întreaga viața. Starea ta de bine are de suferit, iar modul în care reușești să faci față provocărilor parcă nu are aceeași ”putere” ca altădată. Chiar dacă evenimentele din familie tind să te dezamăgească în raport cu anumite persoane, încerci să rămâi indiferentă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 august - 2 septembrie 2018

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale interioare. Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” externe.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 august - 2 septembrie 2018

Deși nu ești adepta acestor lucruri, prietenii uitate revin în prim plan. Îți este frică de ideea de compromis emoțional. În zilele care urmează nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Ia lucrurile cu calm deoarece paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul. Atunci când vine vorba de viața profesională, nu te simți atrasă de ideea de risc.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 august - 2 septembrie 2018

Independența de orice fel pe care ai tendința să ți-o proclami cu orice ocazie se poate întoarce împotriva ta. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Este important să ai încredere în propriile abilități pentru a reuși să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.
Articole astro