Horoscop săptămânal: 25 aprilie – 1 mai 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 aprilie - 1 mai 2022

Cariera este principala ta sursă de împlinire în această perioadă. Lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să crezi mai mult în propria persoană. Echilibrul tău interior va fi mult mai dificil de zdruncinat.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 aprilie - 1 mai 2022

Ai puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată. Tu nu ții cont de nevoile celor din jur atunci când acestea îți pun în pericol propriul echilibru interior. Indiferent de ceea ce simți că va trebui să se întâmple în plan personal, este important să vorbești despre așteptările pe care le ai.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 aprilie - 1 mai 2022

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. Profită de toate oportunitățile care apar!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 aprilie - 1 mai 2022

Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită. Va trebui să te adaptezi repede schimbării. Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 aprilie - 1 mai 2022

Inițiativa este esențială atunci când îți dorești ca anumite relații să funcționeze. Maniera în care vei face alegeri denotă o maturitate pe care nici măcar tu nu o recunoști. Persoanele apropiate din viața ta sunt indignate cu privire la maniera degajată cu care reușești să faci față unor conflicte intense. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată fiind de ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 aprilie - 1 mai 2022

În următoarea perioadă este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 aprilie - 1 mai 2022

Mișcarea retrogradă a lui Saturn îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din realitatea vieții tale. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbarea care presupune compromisuri în raport cu propria stare de bine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 aprilie - 1 mai 2022

În orice context te-ai afla, ai mereu un cuvânt de bine de spus în raport cu ceea ce se întâmplă. Cu toate astea, trebuie să fii conștientă că nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar nu trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. În familie reușești în aceste zile să îți reconsideri valorile morale care îți conduc alegerile.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 aprilie - 1 mai 2022

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările destul de agresive, lipsa de timp petrecut împreună, dar și propriile prejudecăți despre ceea înseamnă de fapt o relație de cuplu v-au distanțat foarte mult în ultimii ani. Trebuie să vedeți câte compromisuri mai sunteți dispuși să faceți în raport cu propria fericire.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 aprilie - 1 mai 2022

Fericirea este ceva extrem de puțin palpabil. Atunci când simți că starea ta interioară nu îți conferă împlinire sau nu reprezintă un reper în a fi fericită, este important să rămâi pe loc și să privești mai îndeaproape lipsurile pe care le ai. Chiar dacă îți vei dori să nu le "confrunți", ele nu vor dispărea de la sine, niciodată. Trebuie să le dai atenția care li se cuvine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 aprilie - 1 mai 2022

Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele îți "construiesc" un cadru perfect pentru fericirea autentică. Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Va fi nevoie să iei decizii pe care le tot amâni.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 aprilie - 1 mai 2022

Fiecare zi care trece este ca un fel de sursă sau resursă care te ajută să mergi mai departe. Nicio provocare nu este prea dificilă pentru tine astfel încât să alegi să "te retragi". Viața de familie aduce din nou în prim plan cât de vulnerabilă poți fi uneori. Chiar dacă îți vei dori armonie și echilibru, acestea vor fi dificil de găsit, chiar și printre cei dragi.
Articole astro