Horoscop săptămânal: 24 februarie – 1 martie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24 februarie - 1 martie 2020

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu nici măcar încrederea persoanei iubite. Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un "iz înșelător". Săptămâna aceasta te aduce față în față cu necesitatea de a lua câteva decizii radicale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24 februarie - 1 martie 2020

Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Sunt persoane care au căutat mereu să te denigreze. Tot la fel de posibilă poate fi și ipoteza conform căreia tot ceea ce crezi este rezultatul propriei minți și nimic mai mult.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 februarie - 1 martie 2020

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. A adopta un comportament profesionist și a fi loial face parte din orice strategie care urmărește succesul. Intuiția pare că "lucrează" la cote maxime în aceste zile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24 februarie - 1 martie 2020

Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Maniera în care faci lucrurile este definitorie pentru tine ca profesionist.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24 februarie - 1 martie 2020

Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să îți dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai. Apar conflicte de interes la orice pas. Cu fiecare zi care trece acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Zilele de weekend nu aduc prea multe vești bune pentru tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 februarie - 1 martie 2020

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații. Consideri că este în van.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 24 februarie - 1 martie 2020

Te îndrepți spre direcția greșită în carieră. Deși de mic copil ți-ai dorit o viață profesională activă și provocatoare, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo. Ideea de familie, de timp petrecut alături de cei dragi reprezintă catalizatorul armoniei vieții tale. Poate este momentul să lași lucrurile să decurgă de la sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 februarie - 1 martie 2020

Ai nevoie să readuci în viața ta starea de echilibru de altădată. Maniera în care te raportezi constant la toate situațiile tensionate de la birou face din tine o colegă desăvârșită. Deși îți este destul de frică de ceea ce îți rezervă ziua de mâine, încerci să nu te lași atrasă în această negură a propriilor gânduri. Zilele de weekend se anunță intense din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 februarie - 1 martie 2020

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Creșterile bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 februarie - 1 martie 2020

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 februarie - 1 martie 2020

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te "blochează" din punct de vedere energetic. Ai răbdare cu tine! O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 24 februarie - 1 martie 2020

Te simți dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele îți "construiesc" un cadru perfect pentru fericirea autentică.
Articole astro