Horoscop săptămânal: 23-29 mai 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 mai 2022

Primeşti multe complimente legate de personalitatea ta. Într-adevăr eşti o persoană plăcută şi uşor de iubit! Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Această săptămână aduce zâmbete şi culoare în viaţa ta. Dacă este vorba despre carieră, astrele se agită să îţi ofere oportunităţi interesante.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 mai 2022

Eşti o persoană populară. Te bucuri în permanenţă de aprecierea şi stima celor din jur. Stima ta de sine trăieşte o explozie. Trebuie să înveţi să faci faţă provocărilor sociale fără ca sistemul tău de valori să fie afectat. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 mai 2022

Te doare suferința celor apropiați. Atunci când știi că nu ai nicio putere asupra stării lor de bine, te simți tristă peste măsură. Preiei mult prea mult din experiențele celor din jur și asta te consumă psihic extrem de mult. A alege cu sufletul nu este întotdeauna o opțiune care vizează propriul confort emoțional.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 mai 2022

Te lași ușor cucerită de aparențe. Lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de pus în cuvinte, mai ales când la mijloc sunt mize importante. Maniera în care alegi să îți faci treaba la birou vorbește despre profesionalism și implicare. Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei săptămâni. Energiile planetelor conlucrează intens în favoarea ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 mai 2022

Adopţi noi norme de valoare şi încerci să îţi restabileşti echilibrul interior. Alegerea de a citi cărţi din diferite domenii îţi zdruncină destul de mult ideea pe care o ai în raport cu Universul. Schimbarea face parte din tine. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci tu.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 mai 2022

Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekendul va fi plin cu activități în familie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 mai 2022

În viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Timpul te ajută să le rezolvi cu încredere pe toate. Săptămâna aceasta este organizată pe mai multe fronturi deoarece ai multe proiecte în derulare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 mai 2022

Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri profesionale. Pașii mici și consecvenți te ghidează spre un real succes în carieră. Energia acestei săptămâni te va ajuta să acționezi conform planurilor stabilite. Familia nu va fi principalul tău susținător. Va fi dureros să te confrunți cu judecarea venită din partea celor dragi.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 mai 2022

Cu fiecare dezamăgire pe care o trăiești, ți se confirmă că lucrurile sunt mult mai complexe decât crezi sau speri tu. Indiferent de ora din zi sau din noapte, tu îți arăți disponibilitatea emoțională în raport cu anumite persoane. Faci asta pentru că este ceea ce simți. Deși sunt multe zile în care nu vei reuși să întorci evenimentele în favoarea ta, ești pur și simplu fericită.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 mai 2022

Deciziile celor din jur nu te privesc. Atunci când furia sau frustrarea revin în viața ta, este indicat să privești înăuntrul tău pentru a vedea ce răni sunt atinse. Oricât de multe vrem să ne mințim în acest sens, în viața fiecăruia dintre noi, nimic nu este întâmplător. La birou lucrurile se precipită spre finele săptămânii. Este nevoie să fii organizată.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 mai 2022

Nu te simți pregătită pentru schimbare. Este confortabil să rămâi ancorată într-o anumită stare de confort și nu te minți în acest sens. Faptul că o să accepți realitatea te va ajuta să acționezi în direcția propriului bine. Indecizia pe care o resimți este cea care te împiedică să întorci lucruile în favoarea ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 mai 2022

Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intrusivă. Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele săptămânii atunci când toate astrele vor lua o poziție retrogradă.
Articole astro