Horoscop săptămânal: 22 – 28 februarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22 - 28 februarie 2021

Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile. Emanciparea pe care simți nevoia să o trăiești la nivel profesional nu este de bun augur în această perioadă. Spiritele sunt destul de tensionate la birou din cauza unor dificultăți cu care se derulează proiectele.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22 - 28 februarie 2021

Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 - 28 februarie 2021

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Relațiile importante pentru tine se vor bucura de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22 - 28 februarie 2021

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie. De acolo îți "tragi" toată vitalitatea. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți o atitudine radicală.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22 - 28 februarie 2021

Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Cu siguranță reușești să te faci văzută într-o mulțime de oameni deoarece comportamentul tău este unul exuberant. De asemenea, atitudinea aceasta explozivă poartă cu sine și o serie de frustrări personale pe care tot încerci să le neutralizezi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 - 28 februarie 2021

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice. Nu faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22 - 28 februarie 2021

În zilele care urmează apreciezi din plin energia pe care o resimți deoarece ai multe lucruri de rezolvat. În plan personal, deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile iau amploare. Te consumi psihic pentru o serie de lucruri care nu te vizează direct, dar totuși care își lasă amprenta asupra confortului emoțional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 - 28 februarie 2021

Atunci când vorbim de carieră, deții întru totul controlul. Având în vedere că ești sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist, nu ai cum să dai greș cu inițiativele pe care le ai. Pe alocuri simți că ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 - 28 februarie 2021

Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te "ascunzi" de tot ceea ce se întâmplă în jur. Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 - 28 februarie 2021

Ai o personalitate destul de "alunecoasă", mai ales atunci când vine vorba de propria persoană. În orice context în care te-ai afla, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur. Astrele te susțin necondiționat. Niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 - 28 februarie 2021

Influența pe care o ai asupra celor din jur este de natură "vindecătoare". În orice context te-ai afla, ai mereu un cuvânt de bine de spus în raport cu ceea ce se întâmplă. Alegi să vezi partea plină a paharului deoarece ești conștientă că tu ești singurul "dirijor" al propriei vieți. Pentru tine această ultimă săptămână a lunii februarie este despre echilibru.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22 - 28 februarie 2021

Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea. Acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar nu trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Jupiter te va "urmări" îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul săptămânii.
Articole astro