Horoscop săptămânal: 21-27 iunie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 iunie 2021

Partea financiară a fost dintotdeauna de o importanță majoră în relația pe care o ai. Ești o fire independentă din acest punct de vedere și nu accepți ca partenerul tău să investească în tine din punct de vedere material. O astfel de abordare ți se pare complet aberantă. Zilele acestei săptămâni vor fi pline de evenimente importante pentru statutul tău profesional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 iunie 2021

Alegi să ieși mai mult din zona de confort. Ceea ce găsești dincolo de această barieră este uimitor. În sfârșit reușești să privești către sine cu empatie și blândețe. Atunci când trebuie să iei decizii radicale, încă îți este dificil să pui totul în balanță. Un punct de vedere din exterior te va ajuta întotdeauna să găsești soluția optimă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 iunie 2021

În viața ta se întâmplă constant lucruri asupra cărora nu ai niciun control. Frica ce îți va invada simțurile îți va conduce practic toate acțiunile. Din cauza incertitudinii pe care o resimți, este posibil să faci unele greșeli pe care nu le vei mai putea repara. Încearcă să intri într-o stare susținută de autocontrol pentru a putea face perioadei care urmează.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 iunie 2021

Esti o persoană directă și plină de umor. Aceste două calități te ajută să fii sincer apreciată de către colegii de la birou. Planurile pe care le ai pentru weekend nu presupun prea multă mișcare. Îți dai seama că stai foarte prost la acest capitol. Este nevoie să faci o schimbare radicală în ceea ce privește stilul de viață.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 iunie 2021

Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te "ascunzi". Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 iunie 2021

Având parte de reușite, începi să ai mai multă încredere în tine. Ceea ce se întâmplă în jur nu îți mai induce sentimente de inferioritate. Astrele te susțin necondiționat, dar niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens. Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 iunie 2021

Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 iunie 2021

Ești reticentă în fața unui "nou început", mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se "strice". În viața ta nu accepți nimic forțat. În zilele agitate care vor urma, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți negi valorile.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 iunie 2021

Odată ce încrederea într-un nou început va aduce în prim plan doar oportunitățile care pot apărea, ești conștientă că totul va decurge mult mai lin. Ideea de a fi acasă în mijlocul familiei primește o semnificație mult mai profundă pentru tine. Poate că este vorba de fapt de starea de bine pe care o percepi ca fiind autentică doar în aceste context.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 iunie 2021

Ești o fire flexibilă. Reușești să te adaptezi cu succes oricărui context social din care faci parte. Atunci când nu știi ce trebuie să spui, este indicat să păstrezi pentru tine argumentele pentru a evita să îi jignești pe cei din jur. Zilele de weekend le petreci alături de familie. Epuizarea de care ai parte în timpul săptămânii nu poate fi "anulată" decât prin intermediul celor dragi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 iunie 2021

Deși evenimentele din această săptămână vor fi destul de ostile și de confuze pentru tine, o să reușești să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți. Maniera în care alegi să faci lucrurile te ajută să preconizezi dacă dezvoltarea carierei este pe o pantă ascendentă.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 iunie 2021

Ești entuziasmată, optimistă și îți exprimi sentimentele într-un mod jovial și destul de neobișnuit pentru tine. Mai mult decât atât, îți dai seama ca acest fel de a fi ți se potrivește foarte bine. Te ajută să ai încredere în tine. Pe parcursul acestei săptămâni, nu mai optezi pentru un comportament dramatic, ci lași ca totul să decurgă de la sine.
Articole astro